Είναι πολύ συνηθισμένο δυστυχώς, να την λακίζουν πολλοί με το άκουσμα του καρκίνου…δες εδώ ιστορίες συνανθρώπων μας:
http://arkoudos.com/blog/?p=1053
Άντε κουκλίτσα μου, σκούπισε τα δάκρυά σου, μετέτρεψε οτν πόνο σε οργή και δύναμη νευρίασε και πάλεψε δυνατά ,
καλείσε για άλλη μία φορά να τα βγάλεις πέρα…γερά αυτήν την φορά…με τις εμπειρίες που έχεις ως τώρα…
ντύσε τα παιδιά σου, ταισέ τα, φρόντισέ τα στείλτα σχολείο και πήγαινε στο γιατρό…και γύρνα να διαβάσετε και να φάτε…και ξανά στείλτα σχολεία και πήγαινε να κάνεις τα χαρτιά για επιδόματα και βοήθεια
γρήγορα μην χάνεις ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμα..τρέξε…ακόμα διαβάζεις
φύγε…ντύσου και φύγε…
Άντε κοριτσάρα μου, δείξε την λεβεντιά σου..με αξιοπρέπεια και νοικοκυροσύνη…όπως εσύ ξέρεις… στόλισε το σπιτάκι σου…πάρε τα φάρμακά σου και συνέχισε…η Παναγία Μητέρα μας δεν θα σε αφήσει έτσι…πιάσου από την ποδιά της και πάλεψε…κρατήσου από τα πόδια της και τρέξε….
Τα παιδιά σου οι άγγελοι προστάτες σου και εσύ μαζί θα τα καταφέρετε άλλη μία φορά είμαι σίγουρη
(α νθέλεις στείλε μου πμ μήπως μπορώ να βοηθήσω κάπου)
αλλά τρέξε σε παρακαλώ πολύ τρέξε στο γιατρό, βάλε μουσικούλα, κάνε το μπάνιο σου…μαγείρεψε… και προσευχήσου…θα γίνουν όλα ..με την βοήθεια Του Θεού…