Κι οι δυό τους...:D:PQuote:
Originally posted by kassi_21
Wuthering Heights (1939)-έχω διαβάσει το βιβλίο.Ποιός έπασχε από οριακή;Εμένα όλοι μια χαρά μου φαίνονταν..(λολ)
Printable View
Wuthering Heights (1939)-έχω διαβάσει το βιβλίο.Ποιός έπασχε από οριακή;Εμένα όλοι μια χαρά μου φαίνονταν..(λολ)
kassi που να το καταλαβεις κοπελα μου για μας νορμαλ θα ητανε!!!
Σταμάτα εσύ, αμέσως...Quote:
Originally posted by interappted
Κι εμένα νορμάλ μου φάνηκαν η Κατερίνα και ο Χίθκλιφ. Αφού μικρή είχα δύο παπαγαλάκια και τα είχα ονομάσει έτσι.
:D
Μάλλον κι εγώ έχω κάτι μεταιχμιακό, αλλά δεν ξέρω τι και που...
:P
http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gifQuote:
Originally posted by Existir
Κι εμένα νορμάλ μου φάνηκαν η Κατερίνα και ο Χίθκλιφ. Αφού μικρή είχα δύο παπαγαλάκια και τα είχα ονομάσει έτσι.
Good Morning, Vietnam (1987)
Αυτο που κολλαει?
Οι περισσοτερες απο τις παραπανω ταινιες δεν εχουν να κανουν κατα τη γνωμη μου με ψυχικες ασθενειες.
Εκτος αν τους ακραιους χαρακτηρες του κινηματογραφου τους βγαλουμε ολους ψυχασθενεις.
Πρεπει κατα τη γνωμη μου να κανουμε μια πιο επιλεκτικη επιλογη.
Δυο που θυμαμαι χαρακτηριστικα με ψυχικες ασθενειες αυτη τη στιγμη ειναι:
Α beautiful mind (καλα αυτο επρεπε να ειναι μεσα στις επιλογες)
και το
Birdie (Θυμαμαι καλα το τιτλο δεν ειμαι σιγουρος).
Και σας παρακαλω πολυ μονο σοβαρες ταινιες μονο μην προτεινετε το σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι αργγγγγγγγγκ.
(σιγουρα καποια ψυχικη παθηση ειχε και αυτος αλλα ας μην τα ισοπεδωσουμε ολα).
Done Ιωάννα....Quote:
kassi δες το και περιμενω εντυπωσεις!!!
Ε,μα ναι αγάπη μου σου έβαλα συλλογή..Φαντάζεσαι την πωλήτρια του δισκοβιντεάδικου;Μα όλα κύριε τάδε πραγματεύονται την μανιοκατάθλιψη...Quote:
Originally posted by raphsssodos
http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a050.gifQuote:
Κάνω την αρχή....Αυτό για τον αγαπημένο μου Μπίλυ
φακ ρε απ\'αυτά μόνο το mr. jones έχω δει. άντε ωραία κι έχει καιρό να με δει το δβδάδικο. thank you, babe.Quote:
Blue Sky (1994)
Director: Tony Richardson
Captain Newman, M.D. (1963)
Cobb (1994)
Director: Ron Shelton
Ed Wood (1994)
Director: Tim Burton
Fine Madness, A (1966)
Director: Irvin Kershner
Horsefeathers (1932)
Immortal, Beloved (1995)
Mad Love (1995)
Director: Antonia Bird
Mommie Dearest (1981)
Mosquito Coast, The (1986)
Mr. Jones
Sophie\'s Choice
Tom and Viv (1995)
Woman Under the Influence, A (1974)
Director: John Cassavetes
έλα ρε..κουφάθηκα τώρα.Αλήθεια;Να πάω να τηνδω τότε την ταινία...Το αναφέρει η ταινία ότι πάσχουν;;Quote:
Originally posted by Existir
Πολύ έγκυρο..Έλα μου ντε..Αν το καταλάβαινα θα καταλάβαινα κι εμένα..αλλά ήμουν μόλις 12 χρονών κοριτσάκι τότε.Απλά το βιβλίο μου έφερε μια κατάθλιψη.Το βιβλίο που σιχάθηκα ήταν το βιβλίο \"David Coperfield\"..Όχι του μάγου αλλά η αυτοβιογραφία νομίζω του Charles Dickens...Τόση συμφορά πια δεν την άντεξα...Quote:
Keep κι εμένα κάποιες ταινίες μου φάνηκαν παράλογες.Κατά πρώτον δεν τις έχω δει για να διαβεβαιώσω ότι είναι σχετικού περιεχομένου,κατά δεύτερον τις παρέθετε ένα site ψυχολογίας κάτι τέτοιο,οπότε φαινόταν να το είχαν μελετήσει το θέμα......Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο που κολλαει?
Οι περισσοτερες απο τις παραπανω ταινιες δεν εχουν να κανουν κατα τη γνωμη μου με ψυχικες ασθενειες.
Εκτος αν τους ακραιους χαρακτηρες του κινηματογραφου τους βγαλουμε ολους ψυχασθενεις.
Δυο που θυμαμαι χαρακτηριστικα με ψυχικες ασθενειες αυτη τη στιγμη ειναι:
Α beautiful mind (καλα αυτο επρεπε να ειναι μεσα στις επιλογες)
και το
Birdie (Θυμαμαι καλα το τιτλο δεν ειμαι σιγουρος).
Και σας παρακαλω πολυ μονο σοβαρες ταινιες μονο μην προτεινετε το σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι αργγγγγγγγγκ.
(σιγουρα καποια ψυχικη παθηση ειχε και αυτος αλλα ας μην τα ισοπεδωσουμε ολα).
Όχι ρε..Θα σου βάλω μόνο την ταινία με τον Σεϊχίδη που άκουγε Τσαικόφσκι....Αυτός δεν ήταν που σκότωσε όλη του την οικογένεια και έπασχε από σχιζοκάτι;;;Το a beautiful mind ήταν κορυφή!!!!
καλά δεν το κόβω να την πραγματεύονται όλα αλλά θα δείξει η αυτοψίαQuote:
Ε,μα ναι αγάπη μου σου έβαλα συλλογή..Φαντάζεσαι την πωλήτρια του δισκοβιντεάδικου;Μα όλα κύριε τάδε πραγματεύονται την μανιοκατάθλιψη...
το υποσεινηδητο
Κάσι, πλάκα σου έκανα. Τι; Να αναφέρει η Μπροντέ για ασθένεια; Όχι καμάρι μου.Quote:
έλα ρε..κουφάθηκα τώρα.Αλήθεια;Να πάω να τηνδω τότε την ταινία...Το αναφέρει η ταινία ότι πάσχουν;;
Αν είναι να το δεις, να δεις αυτό με τη Ζυλιέτ Μπινός. Πολύ καλό. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου άρεσε.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Έχω την αίσθηση οτί τα έχουμε ανάγει όλα σε ασθένεια. Σε ελάχιστες απο τις παραπάνω ταινίες υπάρχει πραγματικά κάτι νοσηρό στους χαρακτήρες. Εν τάξει, το Ψυχώ θυμάμαι εγώ και τη Λάμψη. Για το Μπέρντυ θα συμφωνήσω αλλά πάει πολύυυυυυς καιρός που το έχω δει και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Καλά και το Φράνσις είχε τα θέματά του και ο Πόλεμος των Ρόουζ.
Το Σόφις Τσόις όμως γιατί;
Με αυτή την έννοια και η Άννα Καρένινα ήταν άρρωστη, και η Λαίδη Τσάτερλι και η Άννα Μπάρτον απο το Damage, και ο Τομ Ρίπλευ απο την ομώνυμη ταινία κι η Μαντάμ ντε Μερτέιγ απο τις Επικίνδυνες Σχέσεις και η Σαμπίνα στην Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι και η πρωταγωνίστρια στη Μπλε ταινία και στην Λευκή και στην Κόκκινη και τελικά όλες... :) Κι όσο αρχίζω να θυμάμαι τόσο αρχίζω και πείθομαι πως όλοι οι κιν/κοι ήρωες έχουν την δοσούλα του.
Ε στην τελική για αυτό παρακολουθούμε κινηματογράφο.
εχεις να πεις κατι κ για το bytterfly effect1??