δε ξερω τι ειμαι, ο καθενας βλεπει κατι διαφορετικο. για καποιους περηφανος, για αλλους επιλεκτικος, για αλλους ψωνισμενος, για αλλους μαλακας. και ναι συμφωνω απολυτα με αυτο που λες για το περιβαλλον. αλλα δεν εχω επιλογες να φυγω δυστυχως.
Καλησπερα σε ολους¨), θελω να σας ευχαριστησω για το ενδιαφερον σας, να ευχαριστησω κι τον ΕΛΙς που ειναι προθημος να δωσει συμβουλες , του το ειχα πει πιο παλαια να μπει σε καποιο φορουμ οπως εδω, νομιζω οτι θα του κανει καλο να γραφει και να εχει επικοινωνια με κοσμο που και ξερει πολλα και δεν θα ντρεπεται αφου δεν τον βλεπουν ουτε τον ξερουν απο κοντα, θα του το ξανα πω , μακαρι να μπει , αρα να ξερεις ΕΛΙς οτι θα του πω να σου στειλει μηνυμα, αν δεν σε ενοχλει αυτο,να ξερεις ειναι λιγο ντροπαλος κι κολαει να βγαζει αισθηματα, παρα τα οσα ελεγες στο πρωτοσου μηνυμα ,να με σκοτωσεις στο συνταγμα και αλλα τετοια δεν τροω κολημα ουτε θα σε προσβαλω ποτες¨), επισης θα θελα ν α σου πω με απολυτη ειλικρηνεια οτι ζηλευω την δουλειασου ,ζηλευω γενικα τους ανθρωπους που εχουν το πλεονεκτιμα να διαλεξουν αναμεσα σε μια μεγαλουπολη και σε ενα χωριο- η επαρχειακο μερος γενικα- και ακομα πιο καλα οταν εχουν και επαγκελμα εκει! ειδικα αυτην την περιοδο ειναι ισως το πιο προσοδοφορο επαγκελμα ! αφου και εχει το πλεονεκτημα του οτι οσο πιο πολυ δουλεψεις τοσο πιο πολλα θα βγαλεις και σε συνδιασμο με τον πιο φτηνο τροπο ζωης ειναι πολυ καλητερο απο την Αθηνα για π.χ., μην ξεχναμε και το θεμα υγειας , δεν συγκρινουμε ποσο πιο πολλα χρονια θα ζησει καποιος οταν δεν ειναι στην αθηνα ετσι?
Ολα τα παρασπανω ειναι κουβεντες που καναμε με το ατομο που αναφερομαι στο θεμα αυτο, αφου εχει την δυναμη αυτην , και γενικοτερα απορω? με οσους παραπονιουντε που ζουν στην επαρχια! αληθεια για πιο λογο??? Μακαρι να μπορουσα να ανταλλαξω δουλεια κι μερος που ζω με καποιον που ζει σε ενα ομορφο και ησυχο χωριο ,οπου κανει δουλεια που εχει σχεση με την φυση! Ισως ο μονος που θα μπορουσε να με πισει για το αντιθετο θα ειναι ενας νεος 20 χρονων ! που θα ηθελε να κανει τα ξενυχτια του σε καμια παραλιακη ¨) μονο αυτο ομως!
Μακαρι να ειχαμε την δυναμη να αλλαζουμε περιβαλον ,να αλλαζουμε κοινωνια η ανθρωπους που εχουμε γυρο μας! το εχω σκεφτει πολλες φορες! δυστυχως ομως καποιους θα πρεπει να τους φαμε στα μουτρα μεχρι τελος! αρα προσπαθω να βρω τροπους να τους αποφευγω, να μην εχω κανενα κοινο μαζι τους, κανω οτι μπορω για να μην εχω προβλημα αφου δεν εχω τα χρηματα να αγορασω σπιτι σε αλλη πολη¨).