να σου πω την αληθεια οχι,και σου ειπα γιατι επειδη ετσι πιστευω πως του δινω δυναμη..
Printable View
Ενιωσα πως εγινε,γιατι το ξαναλεω ειμαι καλα ψυχολογικα μετα απο καιρο,νιωθω ομως ξανα θυμωμενη με εμενα που το ξαναφερνω στη καθημερινοτητα του..
diamantina γεια σου :)
απο προσωπικη εμπειρια ,θελω να σου πω οτι δυναμη του δινεις μονο οταν δεν μιλας γ αυτο ..
Μα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν το φερνεις εσυ Οταν μας εχει ενοχλησει κατι και το εχουμε απωθησει ,και δεν το εχουμε δουλεψει Ειναι πολυ φυσικο να ξαναρχεται μπροστα μας
Οχι εχεις δικιο σε αυτο,το νιωθω μεσα μου και εξω μου.Ξεπεταχθηκε λες και δε του αρεσει η χαρα μου..ειναι χαζο αυτο που λεω αλλα ετσι μου φαινεται..Καθομαι συνεχως απο το πρωι και διαβαζω τα παντα περι σεξουαλικης κακοποιησης/παρενοχλησης,και ετσι νιωθω να βουλιαζω ξανα μεσα του.Ακομα και τωρα που μιλαω γιατι αυτο με καλει και εγω ανταποκρινομαι;δεν θελω και ομως το κανω..
Πραγματικα πιστευω πως με αυτον τον τροπο θα το γιγαντωσω ξανα και θα με παρει παλι απο κατω..
ναι βρε κοριτσι...αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να το ξεφορτωθεις μια και καλη...
η ζωη ειναι ηδη αρκετα δυσκολη...για να κουβαλαμε κιολας και επιπλεον περιττα βαρη....
δεν γινεται καθε φορα που κατι θα σου το θυμιζει...ή θα το φερνεις στο μυαλο σου...να γινεσαι χαλια....ειναι κριμα...
Το θεμα ειναι πως εαν το συζητησω διεξοδικα,το αναλυσω,το δω καταματα με αυτον τον τροπο θα εξαφανιστει τελειως;δεν θα ξαναρχεται και θα ξαναρχεται δηλαδη;
κοιτα...οπως ειπε η Αλια..πρεπει να το δουλεψεις ως εκει που θα αισθανθεις πραγματικα οτι το εξαντλεισες και το αποδομησες....
κι αυτο μου φαινεται εφικτο...αν το προσπαθησεις πραγματικα...οσο κι αν σε πονεσει...
νομιζω πως μπορεις να το καταφερςις σε μεγαλο βαθμο....αλλα θα ηταν καλυτερα να σου δωσει απαντηση σε αυτο καποιος με αναλογη εμπειρια..ή καποιος ειδικος...
Moνο μεσα απο συζητησεις μπορουν ολα αυτα να επιτευχθούν;Οχι με τον εαυτο μου μοναχα;μεσα μου;