Originally Posted by
the_downward_spiral
εγω δεν εχω σπουδασει σε ΤΕΙ η ΑΕΙ αλλα εχω παει στη λεσχη του ΑΠΘ και στη βιβλιοθηκη...ακουσα οτι αρκετοι μπαινουν με μεσω στη σχολη τους βγαινουν σε αλλα κρατη οπως κυπρο για μπουν σε οποια σχολη θελουν και συνδικαλιζονται για να περνανε τα μαθηματα και ενω κανουν ολα τα παραπανω μετα κατηγορουν το κρατως. αρα θα συμφωνησω με λακριμοσα.Επισης, "κανουν" τους αθλητες για να παρουν το 10%...μπαινουν για 1 λεπτο στο γηπεδο και γινονται "πολυτεχνιτες" ... Αν δεν εισαι εξυπνος εξαρχης γιατι να πας να σπουδασεις πολυτεχνειο η γεωπονια η ιατρικη? Μονο για να πλασαρεις μοστρα...ολα κρινοντα εκ του αποτελεσματος. Ακομα κα οι ελληναραδες καθηγηται των πανεπιστημιων παρουσιαζουν στα ευρωπαικα πανεπιστημια εργασιες των φοιτητων τους ως δικες τους. στη λεσχη του ΑΠΘ τρωει ο καθενας...ακομα και εγω πηγα και εφαγα και εκοψα κινηση. ετρωγαν οι εργατες του μετρο οι πλανωδιοι με τα σιντι κλπ κλπ. δεν ειμαι ρατσιστης απλα μεσα στη τρελα μου προσπαθω να ειμαι πραγματικος/ρεαλιστης.Απτην αλλη κανεις δεν παει μπροστα με το σταυρο στο χερι οποτε συνδικαλιζεται και για αυτο η ελλαδα ειναι μπορδελο πολυτελειας. και δεν ντρεπομαι να πω το εξης. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που ειμαι ελληνας.