Originally Posted by
blondleo
Ήταν πάντα έτσι κλειστός, σοβαρός, όταν ξεκίνησε η σχέση μας ήδη είχε δύο χρόνια που τον βασάνιζε αγχώδης διαταραχή και προσπαθούσε να το ξεπεράσει μόνος του....Γενικώς από την αδερφή μου άκουγα τι καλό παιδί και τί καλό παιδί....είχα δλδ τις καλύτερες εντυπώσεις για το χαρακτήρα του....Μετρημένος, όχι σαχλοκούδουνο...τις μετρούσε τις κουβέντες του, άλλα στις αρχές τουλάχιστο έδειχνε μια τρυφεράδα που με κέρδιζε....Δλδ και ο Γιαγκούλας να είσαι, υποτίθεται ότι στον άνθρωπό σου κατεβάζεις όλες τις άμυνες...αν όχι όλες τις περισσότερες..... Δέχτηκε μετά από απειλές για διαζύγιο να πάμε μαζί σε κάποιον ψυχολόγο....και θέλω να πάω κι εγώ ακριβώς για να με κατευθύνει πώς πρέπει να τον αντιμετωπίζω και να του συμπεριφέρομαι για να το κάνω πιο εύκολο γιαυτόν. Ελπίζω να δούμε κάποιο φώς, αλλιώς το διαζύγιο είναι μονόδρομος.... Αυτό που θελω να ρωτήσω είναι από άτομα που έχουν πάρει φαρμακευτική αγωγή, γιατί εγώ όπως σας είπα το ξεπέρασα αλλιώς, άλλαξε η συμπεριφορά τους τόσο πολύ? Κι εγώ ήμουν ένα τέρας όσο διαρκούσαν οι κρίσεις πανικού μου....τέρας λέγοντας από την άποψη ότι οι γύρω μου έπρεπε να κάνουν πολλή υπομονή μαζί μου γιατί ήμουν σα μωρό....άλλα δεν ξέρω τι γίνεται με τα φάρμακα....