Quote:
Originally posted by afroditi
Προσπάθησα να μπω στη θέση σου, αυτό που είδα είναι πως θέλεις την αγάπη όπως όλοι οι άνθρωποι, ότι διαφορετικότητα ή κανονικότητα και να έχουν. Θέλεις την αναγνώριση, έχεις έναν ιδιαίτερο εσωτερικό κόσμο και θες οι δικοί σου άνθρωποι να ενδιαφερθούν γιαυτόν και να προσπαθήσουν να τον μάθουν...Όμως αυτό ισχύει και σε μενα και στους άλλους, όλοι θέλουμε -έστω πολλοί- ψυχική επαφή όχι επιφανειακή, θέλουμε να μας αγαπήσουν γιαυτό που είμαστε, για το είναι κι όχι το φαίνεσθαι.Και το είναι έχει πολλές αντιφάσεις καθότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ένα πράγμα, είναι μια πολλαπλότητα ρευστή και σε διαρκή εξέλιξη. Έχεις αγαπηθεί είπες, και μόνο αυτό νομίζω ότι απαντά στις φοβίες σου και στην ανασφάλεια για αποδοχή.
Οι άνθρωποι που μπορούν να δουν το είναι σου να σ\'ενδιαφέρουν.Όσοι δεν μπορούν ή δε θέλουν, ας είναι περαστικοί..
Να ρωτήσω κάτι κι αν θες απαντάς..ως κορίτσι, είχες ποτέ βιώσει από το ανδρικό φύλο απόρριψη?
Μάλλον η ίδια τους απέρριπτε.Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου.Όλοι θέλουμε να μας αγαπούν γι\'αυτό που είμαστε.Αλλά ακόμα και εμείς που δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά μας είναι πολλές φορές που αισθανόμαστε ότι οι άνθρωποι μας παρανοούν.Όταν διαφέρεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είσαι το επίκεντρο αρνητικών σχολίων.Το έχω βιώσει.Πληρώσα την διαφορετικότητά μου και προσπαθώ πλέον να την πληρώνω λιγότερο.Όταν δεν είσαι η μάζα αλλά κάτι άλλο από αυτό που έχω συνηθίσει να βλέπω ως μήνυμα από το έξω μου τότε με φοβίζεις.Αν είμαι έξυπνος εξερευνώ γιατί με φοβίζεις,αν όχι απλά σε κοροϊδεύω και τελειώνει η υπόθεση.Συνήθως-έτσι νομίζω- αποδέχεσαι κάτι στον άλλο που αναγνωρίζεις και στον εαυτό σου.Όταν αυτό που έχεις δεν το έχω δεν μπορώ να το καταλάβω.Αυτό δεν θα πρέπει να σου δημιουργεί στενοχώρια.(Το λέω και για εμένα αυτό μπας και καταφέρω μια μέρα να το κάνω βίωμα...χαχα)Σκέψου ότι με εγκατέλειψε ομοφυλόφιλη και όχι εγώ αυτή.(κι αυτό είναι που με πληγώνει ακόμα).Εγώ αποδέχτηκα την διαφορετικότητά της κι αυτή με έφτυσε.Οπότε δεν είναι μόνο ότι εμείς οι ετεροφυλόφιλοι απορρίπτουμε τους ομοφυλόφιλους αλλά και το αντίστροφο απλά δεν είναι τόσο διαδεδομένο και ισχύει το μότο \"Ο κόσμος δεν αποδέχεται τους ομοφυλόφιλους\".....