Quote:
Originally Posted by
marika
Φρύνη μου δεν θα ασχοληθώ άλλο με επιθέσεις, επιπλήξεις, επικρίσεις.. "κανένας δεν κλωτσάει ένα ψόφιο σκυλί", το λέει η παροιμία, μη γράφετε στο θέμα αυτό δεν θα απαντώ, για όλα τα καλά και τα θετικά : ελάτε στο Μαρία..
Βλέπεις τι έπαιξε πιο πάνω στα λόγια σου;;; Μπορείς να δεις;;; Χωρίς εμβάθυνση και ανάλυση που θα μας πάρει χρόνο και σελίδες να γράφουμε, θέλεις να το αγγίξουμε λίγο και μόνο στο απτό εξωτερικό του φαινόμενο;;; Τι μας δείχνει;;;
Δείχνει πως: <<δεν θα ασχοληθώ άλλο με επιθέσεις, επιπλήξεις, επικρίσεις..>> ως αντίδραση από εσένα μαρικα και απάντηση γιατί <<"κανένας δεν κλωτσάει ένα ψόφιο σκυλί>>, δείχνοντας πως θεωρείς τους άλλους πνευματικά νεκρούς (ψόφιο), και μάλιστα από πικρία που νοιώθεις από την θέση τους απέναντι σου και την αντιμετώπιση τους για το πρόσωπο σου, τους υποβιβάζεις στην άλογη φύση (σκυλί), κι αυτά, δίχως να εξετάσουμε τις προεκτάσεις που τα αφορούν. Φυσικά όλα γίνονται άθελα σου, ασυναίσθητα, δεν θέλεις να γίνονται, παρόλο όμως αυτό, είναι πράγματα ενδεικτικά του εσωτερικού σου χώρου που όμως υπάρχουν και ενεργούν με όχι ορατό τρόπο για εσένα. Και μην νομίζεις τώρα κάτι επικριτικό για εσένα, όλοι τα έχουμε, όλοι, πίστεψε με.
Και για να περιορίσω, δεν ξέρω αν το πετύχω και σε ποιό βαθμό, την ενέργεια του αόρατου σου εαυτού (σου υπενθυμίζω πως όλοι έχουμε), και για να μην προλάβει ή έστω με όχι όλη του την ισχύ, να σε οδηγήσει σε πλάνη ή ψευδή επιχειρήματα, σου φέρνω έναν άλλο λόγο σου ως αντίσταση, στο βαθμό φυσικά που είναι δυνατό να γίνει.
<<δεν ήρθα να καταλύσω ούτε να καταργήσω κανένα νόμο, μόνο ήρθα να τον φέρω στην Πνευματική του διάσταση, πάντα δι Αποκαλύψεως του Κυρίου μου Ιησού Χριστού...>> λες σε άλλο θρεντ, όλως εωσφορικά, για τον ρόλο σου.