Τουλάχιστον το κατάλαβες αν και πέρασε καποιος καιρός... :) Σε τέτοιες καταστάσεις εμείς είμαστε αυτοι που κρατάμε τα λουριά...Δεν ξέρω αν μπέρδεψα τους άλλους,εσύ νομίζω θα κατάλαβες τι εννοώ...!!!!
Printable View
Ειμαι 34 χωρισμενος με ενα παιδι...
εδω και 5 χρονια μετα τον χωρισμο εκανα πολλες σχεσεις.... με ελευθερες προτελευτεα με χωρισμενη μητερα.... και τωρα με παντρεμενη...
τιποτα δεν με αγγιξε ουτε ο γαμος και δεν ηθελα σχεσεις σοβαρες.. μεχρι που ηρθε η μαρια μαμα με 2 παιδια 30 χρονων και παντρεμενη
ειμαστε μαζι 6 μηνες ... ξεκινησε ο ερωτας..... μετα εγινε αγαπη.... μεγαλα συναισθηματα..... μεχρι που αρχισε το ενα παιδι να την λεει να μην βγαινει και αρχισε να νιωθει τυψεις.... εκανε ερωτα και με τον αντρα της δεν τον ηθελε απλα γιατι μας καταλαβε δεν ηθελε να δινει δικαιοματα.... λογο τον παιδιων της δεν θελει να χωρισει ..... τελευτεα μαλωσαμε εξαιτιας μου απο ενα μυνημα αγαπης του αντρα της και μια καρδουλα απαντησης αυτης... την πικρανα γιατι ειχα χαμηλο αυτοσεβασμο και με πηρε απο κατω εχω να την δω 10 μερες .... 4 μερες εχει το συμβαν και μου λεει θελει να ηρεμησει δεν ειναι ετοιμη να με δει.... στα μυνηματα που με γραφει δεν αναφερει αλλο λεξεις κλειδια οπως αγαπη και ολα αυτα.... και δεν ειναι καλα γιατη την εκανα να νιωθει χαλια... εδωσε πολλα σε αυτην την σχεση..... μεχρι και προταση γαμου εγινε... δεν ξερω τι να κανω... την στιριζω πλεον χωρις να την πιεζω.... την αγαπαω και δεν θα φυγω απο την ζωη της χωρις να σημαινει οτι θα την πιεσω... απλα θα ειμαι διπλα της παντα την λεω...
Είναι αυτό που είπα και στον pantzo...Δεν ξέρω,αλλά εγώ προσωπικά έχω άλλη άποψη γι αυτές τις σχέσεις κι ισως είμαι απόλυτος αλλά προτιμώ να κυριαρχεί η λογική σε τέτοιες καταστάσεις.Δεν λέω,σίγουρα μπορεί να υπάρξουν κι αισθήματα και να δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας αλλά πιστεύω οι παντρεμένες συνήθως το κάνουν επειδή έχουν βαρεθεί την ρουτίνα.Επίσης πολλές φορές από αυτήν δε νιώθουν γυναίκες.Μολις ''παίξουν'' λίγο ξαναγυρνάνε στο σίγουρο.Σου είπα,αυτό πιστεύω μπορεί να κάνω και λάθος..!!!Βεβαια εσύ είσαι διαφορετική περίπτωση.Είσαι χωρισμένος με παιδί οπότε όλα αυτά είναι μεγάλη απόφαση..(μιλάω για την πρόταση γάμου που ανέφερες).....Να σου ζήσει το παιδάκι :)
Σε ευχαριστω ... αλλα το εκανε μετα απο τοσα χρονια γαμου και απο την αρχη ο γαμος της ηταν ενα λαθος αλλα λογο του πρωτου παιδιου παντρευτικε μετα ηρθε ανεπιθιμητα το δευτερο και ενω αυτος ξαναπροσπαθει να την κερδισει αυτη λεει οτι δεν την ενδιαφερει πλεον μονο τα παιδια την νοιαζουν και δεν μπορει να στεναχωρησει τα παιδια..... δεν μου ειπε πριν να χωρισουμε απλα μου ειπε οτι δεν θα χωρισει ενω ηθελε και το σκεφτοταν....... δεν ξερω εχω χασει 4 κιλα σε 4 μερες... με εχει παρει λιγο κατω.... αλλα σημερα ηρεμισα και την εγραψα ωριμα.....
Σαν ώριμος άνθρωπος και η κοπελα,θα έπρεπε να σκεφτεί ότι τα πιαιδά δεν γίνεται να μεγαλωσουν σε ένα περιβάλλον τέτοιο.Γιατί αν δεν υπάρχουν αισθήματα κι αγάπη στο ζευγάρι,όλα τα άλλα γκρίνια,τσακωμοί και τα σχετικά,με τον καιρό θα είναι όλο και πιο έντονα.Δε μου μίλησες εσύ ότι επικρατεί κάτι τέτοιο στην οικογένειά της,αλλα΄το θεωρώ δεδομένο με αυτά που λες.Πως γίνεται μια γυναίκα να μην ενδιαφέρεται,να κάνει έρωτα από ανάγκη και να υποκρίνεται ?Για ποόσο καιρό θα μπορεί να το κάνει?Καποια στιγμή δε θα ξεσπασει?Εκτός κι αν ξεσπάει αν διαστήματα έτσι.Κάνοντας παραλληλες σχέσεις πουλώντας έρωτες για να ξεδίνει η ίδια.Δε την κατηγορώ,προς θεού,απλά μιλάω σαν τρίτος,γιατί την κλασική ατάκα/δικαιολογία ''δεν χωρίζω για τα παιδια'',την έχω ακουσει πολλές φορές...!!!Εσύ που υπήρξες παντρεμένος,νομίζω θα το καταλάβεις και θα ξέρεις ότι είναι χειρότερο το άσχημο κλήμα ανάμεσα στο ζευγάρι,από τον χωρισμό.Έτσι δεν είναι?
Ετσι ειναι χωρισα γιατι καταλαβαμε ενω προσπαθησαμε οτι δεν πηγαινε αλλο (με την πρωην γυναικα μου) και επειδη δεν ηθελα να υποκρινομαι στο παιδι..... χωρισαμε και εχουμε τυπικες σχεσεις για το καλο του παιδιου.... Η κοπελα μου τωρα αν ειναι δεν ξερω τι σκεφτετε δεν εχει δουλεια.... και δεν εχει και στιριξει απο τους δικους τις.. τον ειπε να χωρισουνε και εγινε χαμος..... μετα και αυτος ειπε να φυγει και την πηρε απο κατω γιατι θα ηταν δικια της αιτια.... πραγματικα την αγαπαω δεν ειμαι κανενα παιδακι αλλα εχει μεγαλα ζορια... και αντι να την στιριξω... την πιεσα τις τελευτεες 10 μερες οταν αρχισε ο αλλος να κανει προσπαθειες ναχαμε να λεγαμε.....
Πως γίνεται πάντα η γύναικα να καταφέρνει να είναι το θυμα σε αυτές τις καταστάσεις,ακόμη δε μπορώ να το καταλάβω...!!!Κάτσε ρε φίλε.Γιατί την πίεσες εσύ?Επειδή της έδειξες ότι ζηλεύεις (λαθος σου)?Εγώ θα θύμωνα γιατί υποκρίνεται και στέλνει καρδούλες,ενω΄σε εμένα λέει άλλα για τον άντρα της.Οπότε θα θύμωνα για υποκρισία κι οχι από ζήλια...!!!Ααα επίσης πιστεύω είναι λάθος το όλο αυτό...Γιατί ψάχνεις εκεί ενώ πέρασες αυτή την κατάσταση?
Σου ειπα οτι δεν με ενδιεφεραν οι σοβαρες σχεσεις πλεον.... λογο παιδιου λογο προυγουμενης που δεν ηθελε το παιδι.... και εμφανιστικε η μαρια εκει που δεν το περιμενα... συζητησεις ερωτας σε ολα κοινα... οτι ζηλευα ζηλευα την αληθεια να πω γιατι μετα απο τοσα χρονια απραγιας αυτος... αποτομα θυμυθικε τα παιδια και αυτην.... και ωρες ωρες ξεσπουσε γιατι το πηρε γραμμη..... το θεμα ειναι οτι εμενα μετα το μυνημα με πηρε απο κατω..... ηπια ενω δεν πινω.... αρχισα να λεω μαλακιες οτι δεν εχει νοημα η ζωη... και αυτη τρομαξε... συνηλθα.... και ωριμα την μηλισα οτι θα ειμαι διπλα της ... δεν την ζαλιζω με τηλεφωνα με μυνηματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την ξεπερασω την αγαπαω και θα την στιριξω γιατι περναει δυσκολα και θα ειμαι ο ανθρωπος της διπλα της..... την αγαπαω και το εχω περασει.... αυτοσκοπος δεν ειναι ο γαμος.... και ουτε τα παιδια χωρισμενων γωνιων ειναι προβληματικα ειναι τι θα κανουν οι γονεις.... την συμβουλευα δεν την παροτρυνα... οταν με ρωτησε αν θελω να χωρισει την ειπα ναι.... τωρα ειναι χαλια ψυχολογικα.. θελει χρονο να ηρεμισει και ακομη δεν ειναι ετοιμη να με δει.... και μετα απο αυτα ουτε μια απο τις λεξεις κλειδια που εγραφε παλια (αγαπη μου... μωρο μου κλπ) ψυχρα μυνηματα μονο φιλια και θα μηλισουμε δεν ξερω τι να κανω.....
Σου ειπα οτι δεν με ενδιεφεραν οι σοβαρες σχεσεις πλεον.... λογο παιδιου λογο προυγουμενης που δεν ηθελε το παιδι.... και εμφανιστικε η μαρια εκει που δεν το περιμενα... συζητησεις ερωτας σε ολα κοινα... οτι ζηλευα ζηλευα την αληθεια να πω γιατι μετα απο τοσα χρονια απραγιας αυτος... αποτομα θυμυθικε τα παιδια και αυτην.... και ωρες ωρες ξεσπουσε γιατι το πηρε γραμμη..... το θεμα ειναι οτι εμενα μετα το μυνημα με πηρε απο κατω..... ηπια ενω δεν πινω.... αρχισα να λεω μαλακιες οτι δεν εχει νοημα η ζωη... και αυτη τρομαξε... συνηλθα.... και ωριμα την μηλισα οτι θα ειμαι διπλα της ... δεν την ζαλιζω με τηλεφωνα με μυνηματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την ξεπερασω την αγαπαω και θα την στιριξω γιατι περναει δυσκολα και θα ειμαι ο ανθρωπος της διπλα της..... την αγαπαω και το εχω περασει.... αυτοσκοπος δεν ειναι ο γαμος.... και ουτε τα παιδια χωρισμενων γωνιων ειναι προβληματικα ειναι τι θα κανουν οι γονεις.... την συμβουλευα δεν την παροτρυνα... οταν με ρωτησε αν θελω να χωρισει την ειπα ναι.... τωρα ειναι χαλια ψυχολογικα.. θελει χρονο να ηρεμισει και ακομη δεν ειναι ετοιμη να με δει.... και μετα απο αυτα ουτε μια απο τις λεξεις κλειδια που εγραφε παλια (αγαπη μου... μωρο μου κλπ) ψυχρα μυνηματα μονο φιλια και θα μηλισουμε δεν ξερω τι να κανω..... και οχι και πολλα μυνηματα και οχι και τηλεφωνηματα...
δεν ειμαι προφανως αλλα ψεματα για ποιον λογο να πεις και να τραβηξεις μια κατασταση τοσους μηνες αν ηθελες απλα να κανεις σεξ και να περνας καλα....
χωρια οτι αρχισαμε να βγαζουμε και τα παιδια μαζι με παρεες χωρις τα παιδια να καταλαβουν.....
Στέφανε, μόλις χτες σε ένα πάρτυ έκανα μια κουβέντα με μια φίλη που είχα να δω καιρό.
Εκείνη παντρεμένη, γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, χώρισε και μόλις ο πρώην σύζυγος βρήκε άλλη ξαναγύρισε κακήν κακώς για επανασύνδεση. Το θέμα δεν έδεσε, ξαναγύρισε στον έρωτα, φαύλος κύκλος.
Αυτά που περιγράφεις τύπου "μένω για τα παιδιά" είναι η πιο ασφαλής δικαιολογία ώστε η παντρεμενη/ος να ζουν παράλληλα με τη βολεμένη ζωή τους και έναν έρωτα στα πλαίσια όμως που τους βολεύει.
Ακόμη και το φρένο που πάτησε όταν αντιλήφθηκε ότι βγήκες εκτός ορίων και μαζεύτηκε σπίτι δείχνει περίτρανα πως αν θες να συνεχίσετε θα έχεις αυτό και μόνο το ρόλο στη ζωή της ;)
Σε αυτό θα ρωτήσεις τις ίδιες τις γυναίκες :) Έχουν πολλούς λόγους.ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ,απλα προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις να μην είσαι τόσο ''αγαθός'' σε αυτά που σου λένε κι επειδή πέρασες μια τέτοια κατάσταση ,μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ακόμη δυσκολότερες....
μαζευτικε μολις το παιδι αρχησε να καταλαβαινει και να λεει οτι μαμα θα χωρισετε?... τρομαξε.... αισθανετε τυψεις..... για τα παιδια λεει και για αυτον ετσι οπως τον φερετε τωρα.... και για εμενα ... οταν αγαπας αφηνεις? ποτε δεν θα εκανα σχεση με παντρεμενη... ηταν κανονας μου..... τι να πω.... ειμαι σε μαυρα χαλια....