Originally Posted by
ioannis2
Ειρήνη, πάνε γύρω στις 45 μέρες περιπου που το εκοψα, έστω αυτα τα λίγα τσιγαρα που καπνιζα ανα μερα. Μεσα σ αυτες τις 45 μερες καπνισα, αφηνοντας να μεσολαβησει διαστημα αρκετων ημερων, συνολικα 4-5 τσιγαρα. Καπου νιωθω ότι ο οργανισμος μου το έχει μισησει κι ετσι πλεον να μην το θελω. Σωστη η διαπιστωση σου ότι κουραζει, κι αυτο γινεται σταδιακα, δλδ βλεπεις τη διαφορα στις αντοχες σου πως ήταν πριν ενα δυο χρονια και πως τωρα.
Στο γυμναστηριο παρα το ότι παντα εκανα τον ιδιο δρομο, γυρω στα 3 χλμ, αρα δεν με επηρεασε, εντουτοις δεν μπορουσα να κανω όλες τις υπολοιπες ασκησεις βαρη όπως παλια ή ήταν πεσμενη η αποδοση μου σ αυτες επειδη κουραζομουν. Ασε που στην καθημερινοτητα ενιωθα καποιες φορες κουραση, ιδιως τα βραδυα, χωρις να εχω κανει καποια ιδιαιτερα δυσκολη εργασια.
Το ζητημα μετα που τελειωσε το τελευταιο πακετο ειναι να μην αφησω τον εαυτο μου να αγορασει πακετο (έστω κι αν ακουγεται καπως γελοιο αυτο). Σιγα σιγα νιωθω λιγοτερη κουραση και μεγαλυτερες αντοχες καθημερινα, ιδιως να μην με εγκαταλειπουν γρηγορα οι δυναμεις μου με το τελος της μερας. Αυτα σαν η προσωπικη εμπειρια.