Quote:
Originally posted by Kelly
Αλέξανδρε,
μάλιστα...Είναι διαφορετική η κάθε περίπτωση, όντως..
Είσαι φαίνεται και συ από αυτούς που δεν τα σηκώνουν κάτι τέτοια και λένε πάει, τέρμα.
Δεν είναι ότι δεν ταιριάζουμε. Ταιριάζουμε και με το παραπάνω γι\'αυτό και γω τον θέλω ακόμα περισσότερο. Περνάμε ευχάριστα. Εχουμε χαβαλέ.
Δεν θέλω να περάσει η ιδέα ότι οι κοπέλες κάνουν κάτι στραβό ως συνήθως. Εχω ακούσει από αντροπαρέες να λένε για τις κοπέλες, \'και πως μου φέρθηκε έτσι, και μπλα μπλα μπλα\' ...
Και κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του, τις ιδιαιτερότητές του. Πιστεύω σίγουρα ότι με θέλει για αυτό που είμαι. Λατρεύουμε ο ένας τον άλλον και το ξανατονίζω ότι στο θέμα αγάπης δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Είμαστε full ερωτευμένοι..
Αλλά του την έσπασα..........και η κατάσταση γίνεται ψυχοφθόρα ώρες ώρες. Θέλω να το σώσω το θέμα γιατί δεν αξίζει όταν θέλουμε ο ένας τον άλλον τόσο.
Σαν να είναι κάτι το φτιαγμένο. Εγινε κάτι; Α! εδώ τσαντιζόμαστε και χωρισμός. Λες και έτσι πρέπει να γίνεται πάντα. Σαν να είναι κανόνας, ότι πρέπει έτσι να αντιδράσουμε. Είναι σαν να έχει περάσει αυτή η συμπεριφορά που έρχεται αυθόρμητα...με κεράτωσε; τότε τον/την χωρίζω. Δε ξέρω...απλά κάνω μια τέτοια σκέψη.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αυτό;
Για κέρατο δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά δεν νομίζω ότι είναι \"κανόνας\" αυτή η συμπεριφορά. Ήμουν σε σχέση με κοπέλα με πολύ περισσότερη εμπειρία από την άλλη κι ούτε κατά διάνοια μου πέρασε ποτέ η ιδέα να ζηλέψω. Απλά ήξερα... Ξεκαθαρισμένα πράγματα, μέσα της κι αυτό φαινόταν.