Για το αγορι σου παντως οταν κανει κατι που δε γουσταρεις να το λες. Ή οταν δεν κανει κατι που θα σε χαροποιουσε. Αμα τα κρατας μεσα σου μετα δε σου φταιει ο αλλος, θα σε πει γιατι δε μου το λεγες?
Και κατι αλλο, η μαμα για ποιο λογο εχει καταθλιψη?
Printable View
Για το αγορι σου παντως οταν κανει κατι που δε γουσταρεις να το λες. Ή οταν δεν κανει κατι που θα σε χαροποιουσε. Αμα τα κρατας μεσα σου μετα δε σου φταιει ο αλλος, θα σε πει γιατι δε μου το λεγες?
Και κατι αλλο, η μαμα για ποιο λογο εχει καταθλιψη?
Α κεραση ολα κ ολα ενταξει?? Αντε μη σου πω κανα ποντιακο βραδυατικα, ανακριση κανεις την κοπελα κ εξακριβωση στοιχειων? Ακου που σπουδαζεις αν εχεις γκομενο κτλ!! Η μαμα για ποιο λογο εχει καταθλιψη λεει, καλε καποιον λογο θα χει! Ο παππους μ που χει ζαχαρο γτ το χει?? Οχι πες μου!! εσυ γιατι τρως σοκολατιτσες καθημερινα??
κουκλιτσα μαλλον θα εχεισ υοθετησει αυτο το μοντελο συμπεριφορασ ωσ τροπο αντιδρασησ στη δυσκολια πο τη μανα σου οποτε καλο ειναι να το αλλαξεισ με λιγη ψυχοθεραπεια να γινει το σωστο κλικ μεσα στο κεφαλι σου κ ολα θα πανε καλα η μπορεισ να περιμενεισ να ωριμασεισ κ να γινει μονο του γτ αυτο που κανεισ εμενα μ φαινεται κακομαθημενια
Θα ήθελα πολύ να κάνω ψυχοθεραπεία. Πιστεύω θα βοηθούσε... Το χω σκεφτεί και εγώ ότι μπορεί να είμαι κακομαθημένη και να μην αντέχω να ακούω το όχι, την απόρριψη κλπ... Ελπίζω να γίνει αυτό το κλικ είτε με ψυχοθεραπεία είτε από μόνο του γιατί και αυτή η κλάψα δεν αντέχεται!!!
Προφανώς είσαι κακομαθημένη και υιοθετείς μια συμπεριφορά που αναγκάζει τον άλλον να υποχωρήσει για να πάρεις αυτό που θες. Σημασία έχει όμως να βρείς τον τρόπο να σου δίνουν αυτό που θες και όχι να υποχωρούν. Γιατί σε αυτή την περίπτωση ένα είναι σίγουρο. Δε θα κρατήσει για πολύ. Μίλα με κάποιον ειδικό και θα δεις βελτίωση σίγουρα.
δες την ταινια "η ζωη του π". θα πλανταξεις στο κλαμα. ΣΙΓΟΥΡΑ! :)
Ωραια ταινια, μου αρεσε παρα πολυ. Καλημερα κοσμε!