μέχρι πριν από λίγες μέρες έχω δεν άντεχα άλλο ήθελα να βάλω ένα τέλος σε αυτό ...με κράτησε πάλι με τα γνωστά δώσε μου μια ευκαιρία θα φτιάξω τα πράγματα κτλ αλλα με έχει κουράσει πως μια γυναικα στην ηλικία της δεν έχει χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να κάνει αυτά που θέλει ...ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω τα εσωτερικά της οικογενειας της και να σου πω την αλήθεια δεν κάθομαι να τα σκαλίσω ...αθηνα εμενα k πριν απλά είχα και τόπο διαμονής σε άλλο μέρος λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας και πηγαινοερχόμουν ήταν από κοινού η απόφαση να ξενοικιάσω από εκεί ώστε να μεταφέρω τα πράγματα μου εδώ για να μείνουμε μαζί ...η στάση των γονιών της είναι ακραία όπως σου είπα πριν από μέρες πήρε ο κολλητός μου σπίτι της και του είπαν πως δεν γνωρίζουν κανέναν p.x κώστα ( βάζω όνομα τυχαία) και ότι είναι σίγουρη πως η κόρη τους δεν έχει καμια σχέση μαζί μου καθώς ξερουν που είναι και τι κάνει ....κοίτα γιάννη με αυτούς δεν με ενδιαφέρει k πολύ άλλωστε μονο 3 φορες έχουν πάρει θέση τουλάχιστον αυτό ξέρω ...σε αυτό φταίει και η κοπέλα που όλο το διάστημα κρύβει την όλη κατάσταση ...το θέμα είναι πως και αυτή ακόμα και τώρα που έγινε αυτό δεν βγήκε μπροστά να πει δύο λόγια σε αυτούς να δείξει τι θέλει το περίεργο είναι πως 2 μέρες τώρα δεν έχει απαντήσει σε mail μου ούτε με έχει πάρει τηλέφωνο ειλικρινά όλοι μου λένε να μην ασχοληθώ ...πως είναι καμμένη υπόθεση και όλα τα σχετικά ...με έχει πονέσει όλο αυτό απίστευτα πολύ εχθές k σήμερα έφαγα δυο κρίσεις πανικού με τρομερή ταχυπαλμία και γενικότερα η υγεία μου έχει κλονιστεί το διάστημα αυτό ....τίποτα πρέπει να το πάρω απόφαση και να το τελειώσω όλο αυτό θα με διαλύσει αυτή η κατάσταση