Originally Posted by
Jason
Εδω κ αρκετα χρονια δεν εχω κανεναν,ως γνωστον λιγο πολυ οι φιλοι γινονται ειτε απο τα χρονια του σχολειου κ σου μενουν,ειτε στα φοιτητικα χρονια του πανεπιστημιου/σχολης,ειτε απο καποια δουλεια που κανεις για πολυ καιρο.Δυστυχως δεν ανηκα ποτε σε καποια ομαδα ατομων με κοινα ενδιαφερονται η χαρακτηριστικα,εισεπρατα απο τους γυρω μου μια αδιαφορα προς το προσωπο μου,ειτε ημουν μαζι ειτε προσπαθουσα να πω κ γω μια κουβεντα δεν υπηρχε ανταποκριση,με προσπερνουσαν σαν να ημουν αορατος.
Αυτη η σταση τους μου εκανε σημαντικη ζημια μετεπειτα διοτι αναγκαστικα να απομονωθω απο παντου,να κλειστω παρα πολυ,να πιστευω οτι ειμαι προβληματικος,θυμωσα κ ειπα στον εαυτο μου οτι ενταξει αφου δεν ειμαι ενδιαφερον για κανεναν,αφου σε απορριπτουν πλαγιως η εμμεσα,λοιπον ως εδω,δεν προκειται εμενα να με ξαναδει ποτε κανεις,ετσι κ εγινε,τα χρονια περασανε,με ξεχασανε γνωστοι/"φιλοι",τους ξεχασα,δεν με αναζητησαν ποτε,δεν τους αναζητησα ποτε,κ αν τυχαινε καμια φορα στο δρομο καμια φατσα γνωστη εκοβα απο αλλο πεζοδρομιο.
Τα πραγματα χειροτερεψαν οταν δεν μπορουσα πλεον να αντιμετωπισω κ να υπερασπιστω τον ιδιο μου τον εαυτο αναμεσα στην πολυκοσμια,ποσο μαλλον στο ιδιο το οικογενειακο μου περιβαλλον,δεν ειναι λιγο πραγμα να εχεις ξεκοψει απο συγγενεις πρωτου/δευτερου βαθμου για 6-7 χρονια κ να ρωτανε τους δικους σου για τα νεα σου,τι κανεις,που εισαι,αν δουλευεις,γιατι εχεις χαθει,ειναι μια κατασταση που πρεπει συνεχεια να ωραιοποιεις τα πραγματα,να προσποιεισαι οτι ειναι ενταξει ενω δεν ειναι τοσο ενταξει.Δεν νομιζω οτι περιγραφω κατι περιεργο,πιστευω οτι κ αλλοι εχουν περασει αντιστοιχες φασεις στη ζωη τους η περνανε ακομα.
Συμπτωματα λιγο πολυ γνωστα,απογοητευση,απελπησ ια,κατωτεροτητα,δυσθυμια,κ οινωνικη απομονωση,αποτυχιες σε σπουδες,καθολου προσπαθιες για καποια σχεση,εθισμος στο ιντερνετ για ωρες χωρις αντικειμενο συγκεκριμενο,ανασφαλιες για επιλογες η στοχους ζωης,ενοχες για επιλογες δεν εγιναν στην ωρα τους,ευκολα κ καθημερινα πραγματα να σου φαινονται δυσκολα,πχ οδηγηση ενω εχεις παρει πριν χρονια διπλωμα,φοβιες κ δειλιες στην εξευρεση εργασιας αδιαφοροντας για ευκαιριες που παρουσιαζονται,απορριψη,αρ νητισμος κ οχι σε πολλα πραγματα απο τη μερια μου.