Originally Posted by
Lou!
βόιντ εμένα πολύ καλό μου ακούγεται! αν δούλευες σε μια μίζερη δουλειά [μίζερη για σένα, δεν έχει σημασία αν θα την καταβρίσκαν άλλοι στη θέση σου] και αν η ζαχαροπλαστική σου αρέσει και σε γεμίζει γιατί όχι;
η δουλειά τρώει πολύ χρόνο από τις ζωές μας κ αν της δουλειά σου την αισθάνεσαι δουλεία είναι μεγάλο πρόβλημα και αιτία μιζέριας.
και είμαστε και σε μία εποχή που τα κλασικά επαγγέλματα με κύρος αμφισβητούνται έντονα ότι βγάζουν λεφτά.
η κρίση χτυπάει μια χαρά και τους πτυχιούχους κ τους διδάκτορες ελιτίστικων πανεπιστημίων κ τους γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς κλπ.
δεν είναι σαν την εποχή των γονιών μας που όποιος σπούδαζε έβρισκε σίγουρη δουλειά με αξιοπρεπή χρήματα.
αντίθετα μπορώ να σου πω, επειδή μου αρέσουν τα ωραία και ψαγμένα καφέ και ζαχαροπλαστεία, και επισκέπτομαι αμφότερα όποτε μπορώ, ότι ξέρω αρκετά που είναι καινούρια και έχουν ανοίξει εν μέσω κρίσης κ επίσης πάντα βλέπω κόσμο! έχουν την πελατεία τους!
ένα καλό καφέ η ζαχαροπλαστείο ποτέ δεν είναι άδειο. αυτά έχω δει στην πράξη [ως καταναλωτής]!