όχι... τι σημασία έχει;
Printable View
όχι... τι σημασία έχει;
Ο φίλος σου τι ξέρει για τον άλλο ως τώρα?
Τον έχω προετοιμάσει,ξερει πως σκέφτομαι και μπορει να του ζητησω να χωρισουμε.. ξερει πως του αρεσω,πως βγηκαμε την πρωτη φορα και πως την δευτερη διαβασαμε μαζι.. αυτο!
Οκ. Εγω παντως σε βρισκω αρκετα εξυπνη και θα σου προτεινα αν δεν σιγουρεψεις, γερα ομως, τον επομενο, να μην χαλασεις αυτο που εχεις με τον νυν. Εν προκειμενω δε σου εδειξε ο νεος τα απαιτουμενα δειγματα ωστε να νιωσεις εμπιστοσυνη, οποτε καλα επραξες. Παιχ' τους και τους 2 θα σου προτεινα, μεχρι να κανουν αυτοι κινηση. Επισης θα σου προτεινα να κοιτας γενικα στη ζωη σου να βρισκεις γκομενο που να μενει κοντα με σενα. Αν ειναι δυνατον να περπατιεται η αποσταση μεχρι το σπιτι του. Στο υπογραμμιζω γτ βλεπω οτι και οι 2 ειναι εξ αποστασεως.
Δεν ξερεις τι θελεις , πραγμα που δεν ειναι παραλογο για την ηλικια σου. Θα σε συμβουλευα να χωρισεις με τον φιλο σου γιατι μαλλον κατι εχει χαθει, και να μεινεις μονη σου μεχρι να αποφασισεις τι θες να κανεις με τον νεο τυπο .
Όπως είπαν τα παιδιά, κοίτα πρώτα το τι θέλεις εσύ και μετά αν θα ευχαριστήσεις τους άλλους. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση οφείλεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου με το αγόρι σου και μάλιστα γρήγορα, γιατί είμαι σίγουρος πως και αυτός έχει αρχίσει να προβληματίζεται και μάλλον δεν αισθάνεται και πολύ ωραία με αυτό που γίνεται. Οπότε αν τον θες πραγματικά, μην χωρίζεις. Από την άλλη το όλο σκηνικό με τον συμφοιτητή, μου κάνει πως τον δικό σου μάλλον δεν τον θες, άρα κάνε του τη χάρη και χώρισε, μείνε μόνη σου, ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου και με τον συμφοιτητή σου και μετά προχώρα σε άλλη σχέση με τον συμφοιτητή ή κάποιον άλλο. Και μετά ούτε τύψεις θα έχεις ούτε θα αναρωτιέσαι αν είσαι επιπόλαια. Ξεκαθαρίζεις με όλους, είσαι ειλικρινής και σίγουρα κάποιος θα πληγωθεί, αλλά σίγουρα το 95% των ανθρώπων θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου. Γιατί στην τελική και 500 κέρατα να ρίξεις και μαλακίες να κάνεις, τίποτα δεν είναι παράνομο, εκτός αν είσαι παντρεμένος!! Από κει και πέρα είναι στην συνείδηση και στην νοοτροπία του καθενός το πως θα συμπεριφερθεί και τι αξίες έχει.
Εγώ ξαναλέω ότι είναι δύο οι δρόμοι αυτό που λέω εγώ είναι ο ένας κ αυτό που λενε τα παιδιά είναι ο δεύτεροσ διάλεξε τ σ ταιριάζει τώρα που σαι μικρή
Μαλακια παντως που εδωσες λογαριασμο για τον νεο. Αφου ειναι κ οι 2 εξ αποστασεως, μπορεις να τους παιξεις ανετα.
Δεν θέλω να "τους παίξω" δεν είναι του χαρακτήρα μου.. Θέλω απλώς να είμαι εντάξει..με τον εαυτό μου πάνω απόλα. Είμαι όντως μικρή,πρέπει να ζήσω πράγματα να μην φτάσω σε μια ηλικία και έχω αποθημένα,αλλα δεν θα συγχωρέσω ποτέ στον εαυτό μου ούτε θα είμαι περίφανη αν σκέφτομαι πως έπαιξα με τα συναισθήματα δύο ατόμων αφού και ο δύο δεν είναι τέτοιοι τύποι.. marina με τη σχέση μου ξεχνιέμαι,παιρνάμε ήρεμα,συζητάμε πολύ.. έχουμε σε κάποια θέματα ίδιες απόψεις ... ΄κάνουμε αστεία,γελάμε,είμαστε άνετοι μεταξύ μας.. απλά δεν είναι ότι θα βγω να διασκεδάσω μαζί του... δουλεύει κιόλας πολύ,δεν προλαβαίνει αλλα και πάλι δεν νομίζω πως θα μπορούσαμε.. ειδικά με την παρέα που έχει... αυτός πάλι,είναι πλήρως ικανοποιημένως με μένα,πιστεύει πως δεν θα βρει καλύτερη και αυτό απο την μια με τρομάζει και απο την αλλη με κάνει να σκέφτομαι,αν είναι όντως είναι έτσι και εγω απλά περνάω φάση.
κυκνε εγω διαφωνω με την αποψη οτι αυτο που νιωθεις σχετιζεται με τη μικρη σου ηλικια. Θεωρω οτι ειναι ασχετο. Αν ησουν σε μια σχεση που ενιωθες πληροτητα σε ολους τους τομεις, δε θα σκεπτοσουν οτι πρεπει να αποκτησεις κ αλλες εμπειριες, ανεξαρτητα απο την ηλικια. Επισης ειναι πολυ ανησυχητικο και ταυτοχρονα ενδεικτικο για την ποιοτητα του ανδρος, το γεγονος οτι ο γκομενος σου θεωρει οτι εχετε την τελεια σχεση κ ειτε δεν εχει παρει χαμπαρι ειτε κανει οτι δεν εχει παρει χαμπαρι. Απορω κιολας που του ειπες για τη γνωριμια με τον αλλον, τον εχεις προετοιμασει τροπον τινα και δε σε σουταρησε. Ανδρας ειναι αυτος? Δεν ξερω. Και συ παντως βολεμενη εισαι. Οποτε αν θεωρεις οτι εισαι ωραια γκομενα με ευκαιριες γνωριμιας θα σου προτεινα να βρεις καποιον που θα σε καλυπτει απολυτα. Διαφορετικα συνεχιστε το αμοιβαιο βολεμα μεχρι να βρεις καποιον που θα σε κανει να ξεχασεις τ ονομα σου και να παραγνωρισεις τις οποιες αντιληψεις σε κρατουν πισω. Και σου ειπα να τους παιξεις γτ καταφανως και οι 2 σε παιζουν, οποτε γτ οχι κ συ?
Βασικά δεν πίστεψε πως θα έκανα κάτι με το παιδί. Αλήθεια,γιατί θεωρείς οτι με παίζουν ;
Για πολλους λογους. Εχω ομως αρκετα σημεια απ το αρχικο κειμενο αδιευκρινιστα.
βασικα δεν διαβασα ολα τα σχολια απλα καταλαβα οτι κολλησες με τον αλλον επειδη σε φτυνει.ειναι μια νεα εμπειρια που σε εξιταρει, απλα εχε στο νου σου τα εξης:
μην ηδονιζεστε απο την απορριψη
μην ζητιανευετε επιβεβαιωση
μαθετε να εκτιματε αυτους που σας εκτιμουν, δεν σας το χρωσταγανε.
μαθε το σαν ποιηματακι θα σε βοηθησει!