Μηπως κανεις τζοκινγκ?
Printable View
Μηπως κανεις τζοκινγκ?
Κασσάνδρα, ενας καλος τροπος ειναι αυτος που σου ειπε η betelguese. Προλειαίνεις το εδαφος με καλό μπλα μπλα οσες φορες πας εκει και πριν αποχωρήσεις του προτεινεις αν θελει να τα ξαναπείτε και οπωσδηποτε του αφηνεις το τηλ σου. Πολύ πιθανο να του αρέσεις, να σε γουσταρει αν όντως εισαι ωραια κοπελα και δεν εχει αυτος κατι αλλο στη ζωη του, ωστοσο αυτο δεν μπορει να το εκδηλωσει επειδη εκει συμπεριφερετε ως επαγγελματιας και ως επαγγελματιας δεν αφηνει αισθηματα να εκδηλωθουν και απευθυνεται στον αλλο ως πελάτη. Αρα εσυ θα πρεπει να παρεις την πρωτοβουλια.
Σημερα ειχα φυσικοθεραπεια.......τον ειδα! Σημερα με ανελαβε αλλος βοηθος (ειναι ολοκληρη ομαδα στο κεντρο), οποτε δυστυχως αυτον τον ειδα πολυ λιγο......ηρθε μονος του στο δωματιο που ημουν κπ στιγμη κ με ρωτησε τι κανω κτλ. Αν ειμαι καλυτερα κτλ.... επειτα απ οτι καταλαβα επεδιωξε να με αναλαβει προς το τελος, ερχοταν γυρω γυρω, αλλα ο φυσικοθεραπευτης με ¨ανεθεσε¨ σε αλλον....τεσπα χαιρετηθηκαμε οταν εφτασε η ωρα να φυγω κ αυτο ηταν ολο...
Σημερα ενιωσα για πρωτη φορα οτι ισως να ενδιαφερεται....δν ξερω ομως, ισως οχι....
Η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν καθως πηγαινα εκει τι κουβεντα να πιασω μαζι του, (αν υπαρξω τυχερη κ πεσω στα χερια του) ωστε να ξεφυγουμε λιγο απ τα τυπικα κ δν εβρισκα τπτ.....ειμαι σιγουρη πως κ αυτος να με αναλαμβανε σημερα, εγω παλι λεξη δν θα εβρισκα να ξεστομισω..... Γτ? Γτ? Φοβαμαι.........φοβαμαι οτι, οπως καθε φορα ετσι κ καθε επομενη, Θα χανω τα λογια μου κ την ευκαιρια ν του δειξω πως νιωθω κ μετα δν θα τον ξαναδω ποτε κ θα χτυπιεμαι....................ειναι απ τις λιγες φορες που κολλαω κ αυτο συμβαινει γτ υπαρχουν τοσοι γυρω γυρω που μπορει να μας ακουσουν κ δε θελω ν τον εκθεσω γτ εκει δουλευει......αυτον σκεφτομαι κ σεβομαι κ κομπλαρω, αλλιως θα μου ηταν λιγοτερο δυσκολο! Νιωθω απογοητευση.....
θα γραψεις σε ενα χαρτακι τη διευθυνση σου
και θα του το δωσεις. θα το πιασει το μηνυμα :Ρ
Καλησπέρα!!Ίσως μπορεις να τον ρωτησεις καποια πραγματα τελειωνοντας για το τι φροντιδα χρειαζεσαι ή τι πρεπει και δεν πρεπει να κανεις κλπ..προσπάθησε να εισαι "φιλική" και προσχαρη για να ξεφυγετε λιγο απο τα τυπικα.Ακόμη και αν δε σε αναλαβει εκεινος την αλλη φορα,μπορεις να τον βρεις στο τελος και να τον ρωτησεις!
Ειναι σιγουρα λεπτη η θεση σου,σε καταλαβαινω αλλα κανε την κινηση σου.Αν θελει και εκεινος,θα πιασει το νοημα και ισως κατι να γινει..εγω παντως στο ευχομαι:)
κασανδρα αν κ αντρασ θα σ πω θελει λιγο χαριτωμενια απλα θα γελασ με οτι λεει κ λιγο περισσοτερο απο οτι χρειαζεται κ θα χαιρεσαι που τον ειδεσ δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο αυτο; θα το παρει πανω του θα ειναι μαλακασ κ τελοσ γι αυτο σκασ
Χθες τελικα του εδωσα ενα χαρτακι με τον αριθμο μου........δν εχω σταματησει να σκεφτομαι την στιγμη.....ποσο αβολο ηταν.... μεχρι σημερα δν με εχει παρει, πως να το ερμηνευσω αυτο? Οτι εκανα βλακεια τελικα? Δν ξερω αν τα σημαδια που μ εδωσε τα ερμηνευσα η τα παρερμηνευσα..... εχω ακομα μια φυσικοθεραπεια κ ντρεπομαι να τον ξαναδω αν ως τοτε δν με εχει τηλ. Τι θα κανω? Νιωθω χαζη κ οτι εκτεθηκα απεναντι σε καποιον που ισως κ να μην νιωθει τπτ για μενα....αν γελαει μαζι μου? Αν το εχει πει ηδη σε ολους εκει γυρω στην δουλεια....?
μπραβο καμαρι μου
χαιρομαι που με ακουσες :p :D
Κασσάνδρα, διάβασα το θέμα σου και οφείλω να σε συγχαρώ! Παρόμοια φάση περνάω κι εγώ με τη διαφορά ότι εμένα δε με έχει δει καν!!!
Μπράβο σου που τόλμησες, που δε φοβήθηκες! Ο τολμών νικά, λένε. Και αν δε σε πάρει τηλέφωνο(που το απευχόμαστε!!) θα έχεις κερδίσει πάλι, γιατί δεν το άφησες στην τύχη του, θα τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου! ;)