...αθάνατη ελληνική οικογένεια.
Φαντάσου να μην είσαι καν ομοφιλόφυλος και να σου βγαίνει από αντίδραση, τι μπέρδεμα γίνεται μέσα σου.
Αυτό μόνο ένας ειδικός θα στο λύσει φίλε μου.
Printable View
οχι μν το παιρνεις ετσι πλακα εκανα.. ειδα κ το αλλο ποστ σου.. ασε τον πατερα σου κ τις μπουρδες του κ τα μπουρδελα, τωρα π μεγαλωσες εχεις ξεκαθαρισει τι σ αρεσει? αλλα κ να μν ξεκαθαρισεις δν σημαινει αυτο κατι, αλλο σεξουαλικοτητα κ αλλο σεξουαλικος προσανατολισμος.. το ενα εχει να κανει με το τι γουσταρεις κ τι φαντασιωνεσαι κ το αλλο με το τι κανεις στην πραξη.. μπορει να ταυτιζονται μπορει κ να απεχουν.. στην πραξη θα διαπιστωσεις τη σεξουαλικοτητα σου..
:))))))) OK ΠΑΩ ΠΑΣΣΟ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Ζητω κι εγω συγγνωμη... λοιπον το θεμα ειναι τι αρεσει σ εσενα κ οχι τι θα ηθελε ο πατερας σου ή η κοινωνια να εισαι κ να συμπεριφερεσαι.. επισης εξερευνησε γενικα τη σεξουαλικοτητα σου χωρις να κολλας ταμπελες κ θα βρεις το δρομο σου :)))
μα εξηγησα απο πριν τι μου αρεσει κ με τι δεν νιωθω ανετα ..... δεν ξερω νιωθω μπερδεμενος κατα πολυ
παιδια δεν το πιστευω!!!!
μου κανανε προξενιο μια κοπελα που ειναι πολυ ντροπαλη αλλα ειναι μεγαλυτερη μου λιγα χρονια παραπανω (δεν εχει κανει ποτε της σχεση) οπως κ εγω δενε χω κανει σχεση σοβαρη (μονο δυο που κρατησαν λιγο). Δεν ξερω πως να το προχωρησω, ειμαστε κ οι δυο πολυ κλειστοι σε αυτο το θεμα.Θελω γνωμες!!!!
Ξεχνάς την λέξη προξενειό.
Βάζεις στο μυαλό σου ότι αυτή την κοπέλα την γνώρισες προχτές σε μία παρέα.
Και για κάποιο λόγο σε πήρε τηλέφωνο (ή την πήρες εσύ) για να βρεθείτε αύριο στις οχτώ.
Δεν σου λέω ότι αυτή η σχέση θα είναι Η σχέση της ζωής σου.
Απλά σου λέω ότι έχεις την ευκαιρία (μιας και είσαι κλειστός άνθρωπος) να δημιουργήσεις μία γνωριμία.
Βρίσκεστε, κάνετε παρέα, ανοίγεστε όσο θέλετε ο καθένας να ανοιχτεί, μιλάτε, ξεκινάτε. Δεν είναι κάτι κακό όλα αυτά
Δεν είναι υποχρεωτικό να προχωρήστε σε στάδια που δεν θέλετε.
Δεν είναι υποχρεωτικό να την ξαναδείς εάν κάτι σε χαλάει πάνω της.
Αλλά από την άλλη δεν είναι και υποχρεωτικό να την ξεγράψεις εάν εμφανισιακά δεν είναι αυτό που θα σε έκανε να "κολλήσεις" με την μία.
Εν ολίγοι αποφασίζεις εάν η κοπέλα που γνώρισες χτές τυχαία για 3 λεπτά είναι μία κοπέλα που θα σε χαλούσε να την έχεις σαν φίλη, σαν γνωστή, σαν ότι θές ή αν προτιμάς να μην την (ξανα)δείς ποτέ σου.
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ Κ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟΣ. ΕΙΜΑΙ 38 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ...
Το να ξεκινάς κάτι έχοντας ήδη προδιαγράψει πως θα τελειώσει είναι μεγάλο λάθος.
Ενα ταξίδι με άγνωστο προορισμό είναι ένα πανέμορφο ταξίδι.
Απόλαυσέ το χωρίς να σκέφτεσαι άλλα.
με το μπλα μπλα γιωργο, κουβεντιαζοντας μαζι της δλδ. μεσα απο τις κουβεντες θα βρεθουν οι καταλληλοι δίαυλοι επικοινωνίας ώστε να ξανοιχθείτε ο ενας στον αλλο, θα προκυψουν τα κοινα ενδιαφεροντα, η οικειοτητα και θα βγει και το αισθημα. δείξε ενδιαφερον γι αυτην μεσα απο τη συζητηση, κινησε της το ενδιαφερον για σενα και μιλα της ομορφα όπως αρμόζει σε μια κοπελα.
ελεγες ψεματα οτι πηγενες σε μπουρδ@@7 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο? δε νομιζω ετσι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απλα ταλαιπορισαι επιπλεων με σεναρια...θα μπωρουσες απλα να μη του απαντησεις.........