και πότε θα ανησυχήσω όταν θα είναι οριστικό;
Printable View
και πότε θα ανησυχήσω όταν θα είναι οριστικό;
Δεν ξερω κατα ποσο αυτο θα σε παρηγορησει ή οχι, εγω υποχρεωθηκα να εγκαταλειψω τις σπουδες μου γιατι δε μπορουσαν οι γονεις μου πλεον να πληρωνουν και αρκεστηκα στο να κανω μεταπτυχιακο στην πρωτη σχολη που τελειωσα, κατι που δεν ηθελα και εκλαιγα με μαυρο δακρυ. Σημερα νιωθω τελικα πολυ χαρουμενη που ηρθαν τα πραγματα. Θελω να σου πω, οτι ακομη και σε αυτο το καταστροφικο για σενα σεναριο, μπορει να βγει κατι καλυτερο. Και στην τελικη, αν ειναι πραγματι το ονειρο σου, δεν θα κοιταξεις ηλικιες. Μια οικογενειακη μας φιλη ξεκινησε να σπουδαζει στα 45, με τρια παιδια, εδωσε κανονικα πανελληνιες και τα καταφερε. Ποτε δεν ειναι αργα.
Ναι αλλά εγώ δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ άλλο στη ζωή μου εκτός από τη σχολή μου....και τώρα πια δεν έχω ούτε αυτο
Αδικα ανησυχεις. Θα κανεις μια αιτηση προσωρινης διαγραφης για να μη μετρανε τα χρονια. Μετα θα κατσεις να διαβασεις σιγα σιγα και οταν μαθεις ενα μεγαλο αριθμο μαθηματων ξαναγραφεσαι. Τοσο καιρο γιατι δε το κανες? Δεν ακους ειδησεις? Δε διαβαζεις τους νομους? Επιλεκτικα μονο ακους? Κατεβασε το νομο απ το ιντερνετ, τα λεει ολα αναλυτικα.
Ρε παιδι μου ολοι αυτο προσπαθουμε να σε πουμε οτι δεν χαθηκε ακομα τιποτα.... Εισαι ακομα πολυ μικρη για να λες οτι η ζωη σου καταστραφηκε...
Αυτό δεν το ήξερα ευχαριστώ
Και πότε θα τελειώσω όμως; Σε 10 χρόνια;
Δεν θα νιώσω ποτέ καλά γιατί δεν λύνονται τα προβλήματα μου και γιατί δεν αντεχω να βλέπω όλους τους άλλους να προχωράνε και εγώ ούτε την σχολή μου δεν θα τελειώσω
Αμα δε διαβαζεις, ναι θα τελειωσεις μετα απο χρονια. Να κατσεις να διαβασεις ομως χωρις αγχος γτ δε θα μετρανε τα χρονια. Που ειναι το προβλημα? Βαριεσαι να διαβασεις? Αφου σ αρεσει η σχολη σου.
Δεν βαριέμαι τα προβλήματα μου δεν με αφήνουν. Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν με αφήνει να διαβάσω.
Εφοσον δε θες να πεις τι προβλημα εχεις, πως θα σου πει καποιος μια γνωμη? Συζητα το με τη ψυχολογο σου, μπας κ δεις φως στο τουνελ και ανοιξεις κανενα βιβλιο.
μα το συζητάω με την ψυχολόγο και το πρόβλημα δεν λύνεται και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. όλος ο κόσμος προχωράει και εγώ βλέπω μέρα με την μέρα να καταστρέφομαι και περισσότερο
τον νόμο που είπες που μπορώ να τον βρω ή να τον κατεβάσω ξέρεις;
Ποιο ειναι αυτο το προβλημα που δε λυνεται? Με τι εχει σχεση?