Καλημέρα! Και σήμερα ακόμη ποιό καλά έχουν μειωθεί τα σωματικά συμπτώματα...περιμένω την ώρα που θα σηκωθώ στις 7 να πάω το γιό μου σχολείο, το πρωι ειναι ανυπόφορα ειλικρινά...
Vagpap συγχαρητήρια! Να σου πω πλέον τώρα έμαθες ότι έκανες κακό στον εαυτό σου και δε θα ξανασυμβεί ποτέ και χαίρομε για σένα, η κατάθλιψη όμως η άτιμη σε βρίσκει μόνη της. παρόλα αυτά έτσι είναι...κάποτε θα κάνει το κύκλο της και με τη βοήθεια τη δική μου. Πλέον δε μιλώ για αυτή, προσπαθώ να σκεφτώ ότι έχω μια πολύμηνη ίωση και θα περάσει! Μόνο εδωμέσα με σας μαζι όλοι να ανταλλάσουμε απόψεις να τη νικήσουμε!!..Ναι συμφωνώ με αυτό του Ουγκώ.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 ..κοπέλα μου να σου πω ότι εγω τα σταμάτησα τα φάρμακα κι υποτροπίασα αμέσως, τώρα τα ξαναπαίρνω, και βέβαια θα τα παίρνω γιατί θέλω να είμαι καλά!,,Μου είπε η ψυχολόγος μου το εξής, ότι...πχ πως παίρνει ένας διαβητικός ινσουλίνη? έτσι κι εμείς μας λείπει κάποια ορμόνη...επίσης..στο θέμα εθισμού απάντησε...ότι πχ..εαν βγεις στο κρύο και γριπωθείς..δε θα πάρεις αντιβίωση?...ε..μετά αμα ξαναβγείς δε θα ξανακρυώσεις και θα ξαναπάρεις αντιβίωση?..αυτό δεν είναι εθισμός..ειναι ανάγκη να γίνουμε καλά! Μετάαπο πολλά χρόνια κι Αν ό οργανισμός τα συνηθίσει όπως πχ το ντεπόν που δε πιάνει πολλούς και παίρνουν ξερω γω.,μεζουλιτ....τότε θα τα αλλάξουμε!..Απλα μετά απο τόσα επεισόδια που είχα βαριάς μορφής..σκέφτηκα μπαααας και ίιιισως κάποιος ζει χωρίς φάρμακα για χρόνια και την έκανε ξου αυτή την άτιμη αρρώστια..Καλη μας τύχη λοιπόν:))