Εισαι μαλακοπιτουρας! χαχαχαχα
Απο τωρα (μαλλον εδω και χρονια) και για τα επομενα 80 χρονια η στυση σου θα ειναι ΠΕΤΡΑ!! Σαρεσει η γκομενα? Σε αναβει? Αν οχι τοτε φταιει αυτο... (που στην ηλικια σου μεχρι την μεση ηλικια θα σαναβουν ολες... εμενα γυμνες σχεδον ολες με αναβουν)....
Αν σαρεσει τοτε εισαι αγχωμενος...κατι σε απασχολει... Εξοικειωσου με την κοπελα... κανε προκαταρκτικα και καντο σε μερος που δεν σε αγχωνει...ειλικρινα εγω πχ στο δωματιο μου με τους γονεις να κοιμουνται απεξω δεν αποδιδω πολυ καλα... ή μεσα σε αμαξι στην μεση του πουθενα με τον φοβο να μου ρθει κανενας πρεζακιας με μαχαιρι να με ληστεψει χαχα... Καλυτερα να ναι μερος ουδετερο που δεν σε αγχωνει, επισης την μερα εχουμε πιο πολλες ορμονες ιδιαιτερα με ηλιο, οταν παιζεις εξω μπαλα, κανεις γυμναστικη... τοτε γινεται ΑΚΟΝΤΙΟ χαχα...
Τριτον τουλαχιστον 3-4 μερες πρωτου την απαυτωσεις σταματα να τον παιζεις... και γενικως σταματα τις πολλες τσοντες και την τρομπα γιατι σκοτωνουν τον ερωτα να ξερεις. Οσων ετων και να σαι.
Τεταρτον μην καπνιζεις... τουλαχιστον προσπαθησε για ωρες πρωτου πηδηξεις να μην καπνισεις... γενικως αμα καπνιζεις εισαι μαλακας... αλλα παμε παρακατω... και μην πας να πηδηξεις ντιρλα απο ξυδια.
Αμα ολα αυτα δεν πετυχουν τοτε ισως χρειαστει να επισκεφτεις ψυχολογο (σεξολογο ξερω γω ψαξτο) και να του το πεις... αλλα 99,9% αυτα που λεω εγω ειναι η λυση... Και 99,999999% απο αυτα που λεω το πιο πιθανο ειναι καποια σκεψη στο μυαλο σου που σχετιζεται με την "αποδοση" εκεινη την ωρα.... ισως πιεζεις τον εαυτο σου να ειναι τερμα ερεθισμενος απο υποχρεωση γιατι μπροστα σου γυμνη γκομενα... οχι οι καυλες δεν σε ρωτανε ποτε θα ερθουν ακομα κι αν ειναι εκεινη γυμνη μπροστα σου... ομως εχεις πολυ πιο πολλες πιθανοτητες κανοντας ολα τα παραπανω που ειπα αλλα πανω απο ολα με το να εισαι ηρεμος και να μην παθαινεις εμμονες με το θεμα. Οσο πιο πολυτο βγαλεις απ το μυαλο σου, τοσο πιο εντονα θα σε βαρεσει η καυλα στο κεφαλι την ωρα που θα πας με το γκομενακι!
Μιλαω τη γλωσσα που καταλαβαινουμε καλυτερα οκ? μην σοκαριστειτε μερικοι/μερικες