τοτε δε προκειτε να τη κρατησεις με τιποτα θα σε χρησιμοποιησει για ενα βραδυ και θα φυγει πρωι...
μισο λεπτακι να σου εξηγισω... εγω θα μπωρουσα να ριξω ενα @@@@@ και να πω δε βαριεσαι ας κατσικωθω εδω και να μαι στο κοσμο μου... θα μπωρουσα να το κανω... για να μη το κανω σημαινει οτι με ενδιαφερει το θεμα και αυτη αλλιος θα καθομουν και θα εκανα το κινεζακι δε τιθετε θεμα παραμονης η μη στη σχεση αυτη.. απλα παω να τη κανω καλυτερη...
Σ' ευχαριστώ!!!
Απο την στιγμη που σε κερατωσε 1 φορα θα το ξανακανει να εισαι σιγουρος...η στρατιγικη της ειναι να ειναι γλυκια...απο την στιγμη που καταλαβε οτι μπορει να σε κανει οτι θελει,και απο τα λεγομενα σου μαλιστα σε τουμπαρε μια φορα με το πρωτο κερατο και θα σε τουμπαρει κιαλες...κοιταξε να δεις δεν ειναι ολες οι κοπελες ιδιες...μπορεις να βρεις και αλλο "απιστευτο κορμι" το οποιο να μην ειναι τοσο *******κι "αποψη μου πηγαζει αλλωστε και απο τα λεγομενα σου" απο την στιγμη που η κοπελα ξερει οτι εχει ωραιο κορμι και πιθανον να ειναι ομορφη θα ψαξει να φαει και αλλους που****ς γιατι πολυ απλα θα ψαξει την επιβεβαιωση και απο αλλα αρσενικα...στη θεση σου θα της προτεινα ελευθερη σχεση μεχρι να βρω την καταλληλη...*αν κ αυτο ειναι μλκια γτ κανονικα μετα που θα μ ελεγε οτι πηγε με αλλον θα της εριχνα ενα τελευταιο που**ο και θα της πετουσα και 5 ευρω...καλο κουραγιο φιλε
το θεμα ξερεις πιο ειναι ολοι οι φιλοι μου εδω και δεκα χρονια ειχαν το ιδιο ακριβως ελλατωμα ηδικα αυτος που εγινε ο πιο κολλητος μου κατεριψε καθε ρεκορ απιστιας ειχε σχεση κσι τον εβλεπα καθε μερα με χιλια ατομα... οταν ταιριαζεις με καπιον αναγκαζεσαι να πληρωσεις και το αναλογο τιμιμα πχ δε γινετε καπιος να μην εχει κανενα ελαττομα...το οτι θα το ξανακανει το ξερω.. αφου οταν γνωριστηκαμε το ηξερα οτι ειχε παραλληλο δεσμο
φαινεται οτι εσυ και οι φιλοι σου μονο σε τσουλακια πεφτετε..τι να σ πω ρε παιδι μου, απο την μερια σου παντως πιστευω δεν μπορεις να αλλαξεις κατι αλλο για να καλητερευσεις την σχεση...η κοπελα σου πρεπει να νιωσει λιγο και να μην πηδιεται δειξια και αριστερα...αμα δεν σε χαλαει αυτο τοτε ειστε μια χαρα
και παλι αν το πας ετσι και ψαξεις το καθε ανθρωπο ξεχωριστα αν ψαξεις καλα πισω απο το παραβαν καπιο ελαττομα θα βρεις κανενας ανθρωπος δεν εχει μονο μια καλη πλευρα απλα επιδη οι ανθρωποι κρυβουν καλα το σκοτεινο τους εαυτο θα πρεπει να ψαξεις πολυ για να τον ανακαλυψεις... ολοι οι ανθρωποι εχουν αυτο που η ψυχολογια το ονομαζει σκια του εαυτου τους..με το να το παιζει κανεις κουλ και φευγατος το μονο που θα πετυχει ειναι να γνωριζει συνεχεια τη καλη πλευρα τον ανθρωπων χωρις να προλαβει να ανακαλυψει τη κακη...πολες φορες οι ανθρωποι παραμυθιαζονται οτι αλλαζοντας συντροφους σα τα πουκαμισα οτι αλλαζουν τη ζωη τους ενω ειναι πολυ πιθανο ο επομενος που γνωριζαν να ειναι ιδιος με το προηγουμενο αλλα αυτοι να μη το ξερουν γιατι δεν ειδαν τη σκια του εαυτου του..για παραδειγμα η συγκεκριμενη ειναι φοβερα θεατρινα εχει φοβερες ικανοτητες πανω στο θεατρο... πες λυπον οτι αυτη τη παραταγα.. αφου με ελκει αυτος ο τυπος γυναικας ποσο πιθανο ειναι να βρω μια αλλη εξωφρενικα θεατρινα που θα εκανε τα αδυνατα δυνατα για να μου κρυψει τη διπλη ζωη της? τελικα αλλαζομε πραγματικα συντροφους η απλα γνωριζοντας και αλλαζοντας ανθρωπους βλεπουμε μονο το καλο τους προσοπο και το αναποδο τους προσωπο δε το γνωρισαμε ποτε?και να ξερετε ενα αλλο πραγμα επισης λογο εμπειρειας το λεω μετα απο χρονια συμβιοση μαζι τους μεσα στους ανθρωπους που κανουν διπλη ζωη θα βρεις τους πιο απιστευτους ηθοποιους που για να τους ανακαλυψεις θα χρειαστεις χρονια οπως ενα φιλο που ειχα ειχε σχεση και διπλα του υπηρχαν εκατο χιλιαδες γνωστοι και φιλοι ηταν τοσο καλος ηθοποιος που καταφερε στπ τελος να μου αποδειξει οτι πεταει ο γαιδαρος και οτι δεν εχει ματια μονο για μια ενω στη πραγματικοτητα την ειχε κανει ταρανδο ενα δισεκατομυριο φορες...
αλεξ εγω σε λεω κρατα την για πηδημα
μεχρι να βρεις αλλη