Originally posted by Alterego
Quote:
Originally posted by anitak
....και γιατί είχες ξεχασει οτι είσαι ακόμη ζωντανή; Δεν μπορώ να ακούω τετοια, τσατίζομαι ρε γμτ! Εννοώ το κλασικό ελληνικό: τα πάμε καλά αλλά ζω σα νεκρή! Αποψή μου είναι ότι το να χανεις το παθος σου -για τη ζωή, οχι για γκομενο- είναι κάτι τραγικό που χρειαζεται μεγαλύτερο προβληματισμό και λύσεις ριζικότερες από το \"γνωρίζω κάποιο καινουργιο προσωπο και γεμιζω μπαταριες\".
Θα συμφωνησω!!!! και θα προσθεσω γιατι τοση μιζερια;γιατι να πρεπει παντοτε να γνωριζουμε κατι καινουργιο για να νιωθουμε ζωντανοι; Βαζω και τον εαυτο μου μεσα... Ισως γιατι ειμαστε τοσο απληστοι,τοσο εγωιστες.Παντα θα λεμε πως κατι μας λειπει.
Φιλη μου margarita μπορω να καταλαβω σε καποιο βαθμο τι συμβαινει.Τα ειχα κανει και εγω αυτα...Μεσα απο τους ανθρωπους τελικα νιωθουμε να υπαρχουμε.Δεν ειναι αυτο απολυτο,αλλα υσχιει σε πολλες περιπτωσεις.Εμεις κρινουμε παντα καποιον που απατα τον αλλον αλλα ποτε δεν αναλογιζομαστε γιατι μπορει να το εχει κανει.Ισως η αιτια να ειναι πολυ πιο σημαντικη απο την απατη.Δεν θα σε κρινω γιατι απατησες τον αντρα σου,μπορω να καταλαβω το γιατι.Ομως η απιστια γενικοτερα δεν ειναι οτι καλυτερο και ξερεις γιατι;Πρωτο πληγωνεις ανθρωπους και δευτερο γεμιζεις με τοσες ενοχες που δεν μπορεις να ζεις με αυτες
Και ειναι ενα μαρτυριο,ειναι μαρτυριο να λες ψεματα και να κρυβεσαι.Οι αναγκες μας,μας κανουν τοσο ευαλωτους και καταληγουμε εκει που δεν πρεπει.Οι αναγκες εινα θηρια και σε τρων και σενα μαζι.Εχασες το παθος οπως ειπες,ηθελες να νιωσεις ποθητη ακομη..μα ειναι λογικο,απο 19 χρονων εισαι με ενα αντρα
Πολυ μικρη και τωρα μικρη εισαι.Ομως δεν μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε γιατι πολυ απλα ετσι νιωσαμε.Υπαρχουν συνεπεις και σε σενα υπαρχει ακομη κατι,τα παιδια.Το θεωρω υπευθυνοτητα να βρεις το θαρρος να μιλησεις με τον αντρα σου αν και θελει και θαρρος.Δεν μπορεις να κρυβεσαι,αν το μαθει απο μονος τους θα ειναι ολα χειροτερα και οχι για εσας,αυτο που εμενα με ενδιαφερει ειναι τα παιδια.Γιατι να τραβανε τα λαθη των δικων τους εκεινα τα παιδια;...κανε διαλογο μαζι του..δες αν μπορεις να αλλαξεις την κατασταση με τον αντρα σου.Οσο για τον αλλο αντρα,τι να πω;...εσυ ισως να ξερεις καλυτερα!
ευχαριστω