Eχεις σκεφτει το ενδεχομενο να πας κι εσυ με αντρα για να της την σπασεις;;;
Πιστευω θα κολλησει μετα δε θα ξεκολλαει με τπτ :D
Printable View
Eχεις σκεφτει το ενδεχομενο να πας κι εσυ με αντρα για να της την σπασεις;;;
Πιστευω θα κολλησει μετα δε θα ξεκολλαει με τπτ :D
βασικα οχι δε με πειραζει το ειχα σαν φαντασιωση οσο περιεργο και αν ακουγετε και το ηξερα απο την αρχη μου το ειπε διακριτιτα το ρεσιταλ υποκρισιας με εκανε εξαλο βασικα αρχισε να το κοβεις γιατι ετοιμαζω ταξιδι στην αγγλια κια πολυ δυσκαλα θα κανει τη δυσκολη στο θειο αλεξανδρο στη αλλη ακρη της ευρωπης
καλα σοβαρολογεις οτι δε μου εκανε τιποτα? πρωτα πατησε πανω στη δυναμη που της εδωσα εγω καβαλησε το καλαμι επιδη υπηρχα εγω ενω πριν με γνωρισει με παρακαλαγε και μου ελεγε ΣΩΣΕ ΜΕ ΘΑ ΑΦΕΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΟΥ μια αχαριστη και μιση ειναι κατεριψε καθε ρεκορ αχαριστιας και χρισιμοποιησε το μυαλο της για να με εξοντοσει ψυχολογικα και να με φτασει στο χειροτερο σημειο ξεχνοντας οτι την αξια την ειχα εγω που αντεξα τα παντα ενω αυτη απλα παταγε πανω μου και για αυτο πουλαγε τρελα επιδη περιμενει εμενα να τη σωσω μονιμος σαν αυτον που παει στη θαλασσα ξερει δε ξερει μπανιο βλεπωντας τον διασοστη στη παραλια
Αλέξανδρε, μικρό το κακό σ' όσα λες, αφού τελικά τη γουστάρεις την όλη φάση. :p Χαίρομαι που τα λέμε και δεν παρεξηγείσαι.. :) Είσαι ευχάριστος τύπος και γι' αυτό επιλέγει να μένει μαζί σου.
Μόνο που όσα σου κοκκίνισα είναι ρε συ, γιατί τα επέτρεψες να γίνουν απ' τη μεριά της, διαφορετικά θα σε σεβόταν και δεν θα ξεπερνούσε τα όρια.. Της έδωσε με τον τρόπο σου, το δικαίωμα
για να φερθεί όπως φέρθηκε κι αν αγανακτείς τώρα, μπορεί κι αυτή να φταίει κάπου.. αλλά υπεύθυνος κυρίως, που την ενθάρρυνε σε μειωτικές συμπεριφορές είσ' εσύ.
Εξάλλου, σαν ψυχολόγος που είσαι τα ξέρεις και καλύτερα όλ' αυτά κι αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με.. Πάντως, το σημαντικό είναι ότι και πάλι επαναλαμβάνω μικρό το κακό.. :)
σε καθε πλευρα του ζητηματος υπαρχει η θετικη πλευρα και η αρνιτικη αφου πατησε πανω στη δυναμη που της εδωσα εγω και αυτο θα το εκανε ετσι και αλλιως μετα ηταν επομενο να καβαλησει το καλαμι αλλα απο τη στιγμη που μου ζητησε να τη βοηθησω και απο τη μια μου αρεσε πολυ το σωμα της και απο την αλλη αγγιξε τις τασεις φιλανθρωπιας που ειχα... ολα αυτα ηταν αναποφεκτα..ειναι νομος της ζωης που λεει οτι οτι σε αναβαζει ψηλα μπωρει μια μερα να σε ριξει στο πατο...μαλον της το επετρεψα γιατι ηξερα οτι αν εγω παθω τιποτα και οντος με σχολασει (μεταφορικα το λεω) δηλαδη φυγω η επομενη που θα εχει σειρα ειναι η ιδια αφου τωρα δε προκειται να επιβιωνε αν δεν ειχα μπει στη μεση εγω το ειχε πει και η ιδια τωρα θα βρισκοταν σε κανενα δαφνι με ψυχοφαρμακα...αφου η ιδια μου ελεγε οτι πριν γνωριστουμε ειχα αρχισει να τρελενομαι.η ζωη βασικα ειναι σαν το τζογο τη μια μερα κερδιζεις την αλλη χανεις την μια μερα πατενε πανω σου την αλλη πατας πανω τους.. πρακτικα ειναι αδυνατον να κερδισεις αν δε χασεις να φτασεις ψηλα αν δεν ακουμπησεις το πατο να σωθεις χωρις να σε σωσουν.. ΑΡΑ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ η θα σε φτασει στο χειροτερο σημειο.. η ζωη ειναι ενα παιχνιδι με κερδη χασουρες πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα και αμα κανεις πισω και πεις ας κατσω τωρα στα αυγα μου ετσι απλα δε τη ζεις και προτιμας το κενο απο αυτη...
Ρε αλεξανδρε τιποτα λεφτας θα εισαι και καθεται η γκομενα ακομα μαζι σου, δεν εξηγητε αλλιως, τοσα χρονια μαλακιας και το μονο που κανετε ειναι δακτυλακι και κανενα μπουκι?
Ασε τωρα τα σαπια οτι πηγε με γκομενα αφου ουτε εσυ το πιστευεις...Σορρυ για το χωσιμο δεν με ενδιαφερει τι εισαι αλλα οτι και να εισαι ανοιξε λιγο τα ματακια σου...εκτος και αν εισαι τιποτα γερος οπως ειπε και καποιος πιο πανω...ε δλδ δν βρισκω εξηγηση...εσενα μ φαινεται το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να τν γαμ*****ς....μονο μην πουλας φουμαρα
πραγματικα εισαι το μοναδικο στιλ ανθρωπου που δε θα γυριζα να το κοιταξω ποτε μου αυτουνου που ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΠΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ και επισης μη πεδευεσαι τζαμπα να βρεις εξηγιση γιατι καθε φορα που εμφανιστηκε μπροστα μου τυποι σαν και εσενα δε βρηκαν εξηγιση με τιποτα και ουτε προκειτε να βρουν ποτε