Εχεις τρελαθει λοιπον να ψαχνεις το ιντερνετ και τα βιβλια για την ιδψ, και τι ειναι, και τι συμπτωματα εχει, και αν και πως και τι. Φιλε μου δεν εχει καμμια σχεση η ιδψ με το τελος της σχεσης. Ή μαλλον η σχεση της ιδψ με το χωρισμο, ειναι οτι χρησιμοποιειται ως δικαιολογια. Δηλαδη σε χωριζει επειδη εχει ιδψ αλλα εχει και αλλον επιβητορα στα υποψη να παντρευτει. Εκει γιατι δε την εμποδιζει η ιδψ να κανει σχεση??????? Μη τρελαθουμε βραδιατιακα. Αρα εχεις ρονγκ φοκους. Δεν ειναι το θεμα σου να ενημερωθεις για την ιδψ και οτι ναι, αν δεν ειχε ιδψ τωρα δε θα χατε χωρισει.
Επισης δεν καταλαβαινω τη φραση σου οτι αν δε δωσουν την ευχη τους οι γονεις τοτε δε θα στεριωνε ο γαμος γτ επειδη δε σε θελουνε, οι καταρες τους θα σας χωριζαν. Αν ειναι δυνατον!...οτι θα δημιουργησουν προβληματα οκ, αλλα αυτο με τις καταρες δε συναδει με την επιστημονικη σου ιδιοτητα. Και οκ η γκομενα εχει ενα σωρο συμπλεγματα, και συ ομως δεν πας πισω...Εικαζω επισης οτι η εμπειρια σου στις ερωτικες σχεσεις ειναι μικρη, πολυ μικρη. Οπως και στο χειρισμο καταστασεων και στη γνωση διαφορων ανθρωπινων προσωπικοτητων.
Παμε να δουμε καποια παραδειγματα...λες οτι την καλουσε καποιος συχνα και μπροστα σου δεν απαντουσε και ελεγε οτι ειναι καποια φιλη. Αυτο εσυ το ανεχτηκες και το πιστεψες. Γιατι δε το ερευνησες παρα πιστευες οτι χαλασε το κινητο της οπως σου λεγε? Αμα ηταν χαλασμενο πως χτυπουσε?
Εχεις μετα το θεμα με τους γονεις που θελουν να καλοπαντρεψουν την κορη με εναν πλουσιο γαμπρο. Κα ερωτω, αυτος ο πλουσιος γονος γιατι να παντρευτει μια ανεργη φτωχη κοπελα με τοσα προβληματα καθε ειδους????? Και οταν πηγαινε σ αυτους επηρεαζοταν και σε σουταριζε και σου κανε μουτρα κλπ. Να ξερεις οτι δεν υπαρχει της βαλαν λογια οι δικοι της. Η ιδια το ηθελε. Δεν υπαρχει με μπλεξανε, με παρασυρανε, μου βαλαν λογια, με κανανε , με ρανανε.
Επισης ειναι θεουσα με την κακη εννοια και τα ερμηνευει και τα τηρει καθως τη συμφερει. Απ τις χειροτερες φαρες φιλε μου οι θεουσες.
Και αραδιαζεις καποια χαρακτηριστικα για να δεις αν ταιριαζει στο προφιλ ατομου με ιδψ...ημαρτον ρε φιλαραρα....και εισαι και επιστημων! Μιλας για πραγματα που ειναι νορμαλ και εχουν αλλη εξηγηση και καμμια σχεση με ιδψ. Το βασικοτερο οτι σου ειπε πως σεξ πριν το γαμο δεν εχει. Αν δεν πεσει κουλουρα μη κανεις ονειρα. Και αντεξες κοντα 4 χρονια? Εισαι για βραβειο ρε φιλαρα. Αμα ακους τετοια να κοβεις ροδα μυρωμενα φιλε....Γενικα η σχεση-αν ποτε υπηρξε-ειχε φθαρει και για λογους ασχετους με ιδψ. Αυτο δεν καταλαβαινεις και ψαχνεις τι να εκανες να συνεργαστεις με το γιατρο να της φερουνα αλλιως και τωρα θα σα σταν μαζι.
Και μολις σου ειπε γνωρισε αλλον, πανικοπληθηκες και επεσες με τα μουτρα...
Και σου λεει σε καποια φαση οτι να τα ξαναβρειτε αλλα αν δεν παει, να μη τη βρισεις!!!! Τραγικο!!!!! Σαν να λεει, δεν εχω αλλο κοροιδο, δε σιγουρεψα και τον αλλον, οποτε παμε μια ρεπετισιον αλλα επειδη το κοβω να φευγω μη το ριξεις πανω μου...και την πιεζες αυτη να στειλει τον αλλον, ενω δεν καταλαβαινεις οτι με πιεστικα και ασυνομικα μετρα δε μπορεις να κανεις καποιον να μη θελει τον ταδε. Με απαγορευσεις και ελεγχους δε λυνοντε αυτα, ισα ισα ενισχυοντε. Οπως και εγινε. Αντι να στειλει τον αλλον, σουταρισε εσενα.
Δεν ειδα να την εμποδισε η ιδψ να παντρευτει αλλον παντως...
και οχι φιλε μου, δεν πηρε το κακο γονιδιο απ το μπαμπα και τη μαμα, γουσταρει τον τροπο που ζει και δε θελει αλλαγες.
Ακου λοιπον τι θα κανεις, παψε να πανικοβαλεσαι, μην την καλεις και κοιτα να βρεις καποια που να ταιριαζετε.
Και κοιτα να γινεις πιο μαγκας, τωρα με την εμπερια αυτη ειναι ευκαιρια να αποκτησεις καλυτερη αντιληψη των ανθρωπων
και να απορριπεις εξαρχης ατομα ασυμβατα με σενα. Οι εξυπνοι μαθαινουν απο καθετι.