-
Σήμερα πήγα στον γιατρό μου που του έχω τρομερή εμπιστοσύνη και μου είπε πως αν μια στο εκατομμύριο είχε την υποψία πως κάτι συμβαίνει θα με έστελνε για μαγνητική αμέσως. Ομολογώ πως ανακουφίστηκα και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μου εξήγησε πως το άγχος μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά φυσικά συμπτώματα και δεν είναι να το αφήνεις έτσι. Επίσης μου είπε να κόψω το το πολύ internet και να μην ξαναψάξω ποτέ συμπτώματα στο Google ..
-
Το κάψιμο σε χέρι πόδι έχει φύγει κατά 90% .. Παρόλα αυτά όταν δίνω σημασία καταλαβαίνω το δεξί μου πόδι πιο κουρασμένο από το αριστερό και με ενοχλούν κάτι μυικά τρέμουλα κατά κύριο λόγο στο ίδιο πόδι αλλά καμιά φορά σε άλλα σημεία του σώματος και πάλι μου έχουνε μπει ιδέες .. Υπάρχει περίπτωση οι το τρέμουλο αυτό να προέρχεται από το άγχος ? Έχω αρκετό άγχος και νιώθω συνέχεια ένταση .. και ο γιατρός μου μου είχε πει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα .. Έχει / Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα ?
-
emena sta kala kathoumena ponaei to sterno mou moudiazei to aristero mou xeri klp alla den exw tipota. an theleis kane me add sto skype na ta poume name :Johnnywxw
-
Δεν έχω Skype .. Αλλά υπάρχει και το PM εδώ, ότι θες μου στέλνεις :) . Τώρα έχω κλείσει για μαγνητική σπονδυλικής στήλης την Παρασκευή ..