Originally Posted by
Piastraki
Καλησπέρα, η ιστορία μου είναι μεγάλη....5 χρόνια άλλωστε. Είμασταν με ένα παιδί απο τα 23 μου εγώ, 26 αυτός. Αρχικά με κυνήγησε αλλά εγώ δεν τον ήθελα, ύστερα απο 2 χρόνια ξαναβρεθήκαμε αφού αυτός επικοινώνησε μαζί μου και τα φτιάξαμε. Το πρώτο 6μηνο μου είπε να χωρίσουμε γιατί πίστευε πως ήθελε να τον παντρευτώ, πράγμα τρελό. Μέσα σε μια εβδομάδα ξαναγύρισε. Κάπως έτσι συνεχίσαμε για ένα χρόνο. Μετά άρχισε να μιλάει με μια κοπέλα και μου λέει πάλι να χωρίσουμε...μετά απο 4-5 μήνες ξαναγυρνάει.....κι εγώ πάλι εκεί.Ανακάλυπτα μνμ στο κινητό του και πάντα τον έβλεπα διαθέσιμο να παίξει και να μιλήσει με κάποια άλλη. Υπήρξε καιρός που δεν έκανε τέτοια και θεωρούσα πως ήμασταν καλά. Για να μην πω ψέματα γενικά ήταν μόνο για την πάρτη του αλλά μου φερόταν καλά. Κάπου εκεί ήρθε ο θάνατος του μπαμπά μου , δεν εμφανίστηκε στην κηδεία, απλά μετα με πήρε τηλέφωνο μετά για να βρεθούμε. Περάσαμε πολύ καιρό μαζί και θεωρούσα πως αυτός ήταν ο τρόπος του να μου συμπαρασταθεί. Κάπως έτσι φτάσαμε στα 3 χρόνια σχέσης όπου πήγε ένα ταξίδι και γυρνόντας ελαφρά την καρδίαν μου είπε πως είχε πάει με μια κοπέλα επι πληρωμη....τα έχασα και χωρίσαμε, άρχισε να με κυνηγάει και να με διεκδικεί κι εγώ πάλι εκεί. Μετά απο ένα χρόνο πάλι τα ίδια. Στα 4 χρόνια μου έλεγε πως πρέπει να χωρίσουμε γιατι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε......ελεγα εντάξει και πάλι με ενοχλούσε....και έτσι πάλι γυρνούσα. Το τελευταίο 6μηνο μέναμε σχεδόν μαζί, με έπαιρνε κάθε μέρα να βρεθούμε, τρώγαμε μαζί, κοιμόμασταν μαζί...πίστευα για άλλη μια φορά πως όλα ήταν καλα...αλλά δεν ήταν. Αφορμή, απ'οτι κατάλαβα για άλλη μια φορά μια κοπέλα 11 χρόνια μικρότερη (20χρ) που του έστειλε sms , το κατάλαβα και άρχισε να μου μιλάει με νέυρα , του ζήτησα να μιλήσουμε και μου είπε πάλι να χωρίσουμε, με άσχημα λόγια άλλα με αρκετή ειλικρίνεια, όσον αφορά την συμπεριφορά του προς εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Στους άλλους έδειχνε πως με αγαπάει και με θέλει αλλα πραγματικά μαλλον με έιχε γραμμένη και με ήθελε μόνο όταν μπορούσε αυτός. Θα έπρεπε να μου είναι εύκολο να το ξεπεράσω αλλά νιώθω άδεια...κενή, πως μετά απο τόσα χρόνια δεν πήρα τίποτα. Πως κάθεσαι σε μια σχέση τόσα χρόνια αν δεν αγαπάς τον άλλον πραγματικά? γιατί πάντα να γυρνάει στην καβάτζα του? δεν μπορω να καταλάβω.....αυτά είναια πολύ πολύ λίγα απο τα πραγματικά γεγονότα. Ξέρω μπορει να είμαι τρελή που ακόμη το σκέφτομαι.......και να ακουγεται αστειο, αλλά ηταν 5 χρόνια απο τη ζωή μου. Ευχαριστώ.