Originally Posted by
betelgeuse
Χωρις να εχω την διαθεση να σε προσβαλω , αυτο που εγω καταλαβα απο αυτα που γραφεις ειναι οτι κατα καποιον τροπο κατηγορεις την σχεση που ειχες για την καταθλιψη που εχεις τωρα. Αλλα εσυ μονος σου λες πως στον στρατο ειχες προβλημα με κρισεις πανικου και αγχος , αρα δεν ειναι οτι επαθες ξαφνικα καταθλιψη λογω της σχεσης που ειχες.
Δευτερον , ναι υπαρχουν ανθρωποι που συμπεριφερονται ασχημα στους αλλους, αλλα το οτι εσυ εμεινες εκει ειναι δικο σου προβλημα και δικη σου αδυναμια.
Τριτον δεν σημαινει οτι κοπελα εχει απαραιτητα ψυχιατρικο προβλημα , πολλες κοπελες ειναι "υγιεις" και φερονται κατα αυτον τον τροπο ή και χειρεοτερα.
Το παραδειγμα που λεει η Μαριαννα για την ιψδ αφορα κυριως την Μαριαννα οχι ολους τους πασχοντες απο ιδεοψυχαναγκαστικη . Εγω που πασχω στις σχεσεις μου ημουν το εντελως αντιθετο απο αυτο που περιεγραψε η Μαριανα , ποτε δεν πιεσα καποιον, ουτε παρακαλουσα να γυρισει και μαλιστα δεν ηθελα πολλα πολλα πχ τηλεφωνα ,να κοιμουνται σπιτι μου και τα σχετικα.
Αυτο που σε λεω κοινως ειναι να κοιταξεις πρωτα που εκανες εσυ λαθη και να φροντισεις να μην τα ξανακανεις στην επομενη σχεση σου . Οσο για την πρωην σου θα πρεπει και αυτη να αναλογιστει τα λαθη της καποια στιγμη , το ποτε ομως θα το κανει δεν αφορα εσενα...