Γιατι πιστευεις ο πατερας σου δε θελει να φυγεις απ το σπιτι?
Printable View
Γιατι πιστευεις ο πατερας σου δε θελει να φυγεις απ το σπιτι?
θα ηθελα να βρεθει μια λυση ωστε να συνεχισω να μενω στο σπιτι, αλλα να μην εχω προβληματα με τη μητρια
Ναι, γιατι τα λεει αυτα εννοω. Γιατι τον πειραζει τοσο πολυ αμα φυγεις και σου λεει γυρνα θα το μετανιωσεις και τετοια?
δεν ξερω γιατι, απλως δεν θελει να φυγω
ισως για να με ελεγχει, ισως δε θελει να με αποχωρηστει, ισως....δεν ξερω, δεν μου εχει πει το λογο
Οκ εφοσον δε θες να φυγεις τοτε βλεπω 2 δρομους. Ο ενας ειναι να κανεις τον πατερα σου να τη χωρισει. Ο αλλος ειναι να αλλαξει συμπεριφορα η μητρια σου.
το εχω σκεφτει να τη χωρισει, αλλα δεν θελω να ειμαι εγωιστρια, στο κατω κατω εγω μια μερα θα παντρευτω και θα φυγω, δεν θελω να μεινει μονος του ο μπαμπας
το να αλλαξει συμπεριφορρα η μητρια θελω, αλλα δεν ξερω τι να κανω, δε γινεται να υποκρινομαι συνεχεια και να πηηγαινω με τα νερα της για να μου φερεται καλα, βαρεθηκα
Νομιζω οτι σκεπτεσαι πολυ σωστα και καθολου εγωιστικα. Σκεπτεσαι και το μελλον του πατερα σου που εχει κανει τοσα να σε μεγαλωσει και πολυ καλα κανεις. Εχω καποιο τροπο υποψη για να αλλαξει συμπεριφορα η μητρια σου αλλα δε μπορω να το πω.
Πάνε κάτσε στη μάνα σου να ηρεμήσεισ κ ασε το μπαμπά να λέει θα φωνάξει θα κάνει μαλακίες αλλά εσυ θα κανείς τα δήμα σου κ όταν θα ηρεμήσει θα πασ να τον δεις μόνο όταν ηρεμήσει δε μεγαλώνεις καλά έτσι δε μαθαίνεις τον κόσμο κ αύριο μεθαύριο θα πέσεις από τα σύννεφα
df να σε ρωτήσω κάτι?
Γιατί δεν μεγάλωσες με τη μητέρα σου αλλά με τον πατέρα σου?
βρες μια δουλεια Μαρια και φυγε αν δεν αντεχεις εκει.21 χρονων εισαι δεν εισαι ανηλικη.Δεν εχει κανενα δικαιωμα η μητρια σου να σηκωνει χερι επανω σου και ο πατερας σου αν δεν λεει τιποτα γι αυτο ειναι συνενοχος.Αρχικα πηγαινε συζητησε το με την μητερα σου αν και εφοσον ενδιαφερεται για το πως περνας στο σπιτι με τον πατερα και την μητρια σου.
ρε Μαράκι, τι λες τωρα.......για να μη σου εναντιωθεί ο μπαμπάς θα ανέχεσαι τέτοια συμπεριφορά στα 21 σου; θα περιμένεις να παντρευτείς για να σταματήσει αυτό; έχεις ακόμα χρόνια πολλά και όμορφα να ζήσεις, έτσι θα ναι; η ιδέα του πις είναι καλή όμως δεν ξέρω κατα πόσο εύκολο είναι στην Ελλάδα του 13 να δουλεύεις, να σπουδάζεις και να συντηρείσαι χωρίς την ελάχιστη βοήθεια.. αν και δεν πιστεύω να το κανε η Μαρία γιατί απ όσο κατάλαβα θα έχει προβλήματα με τον πατέρα της άμα φύγει, ειδικά άμα φύγει να ζήσει μόνη.. όμως κάτι πρέπει να κάνεις! να μιλήσεις ανοιχτά με τη μητριά; να μείνεις με τη μητέρα σου μέχρι να τελειώσεις τη σχολή; δεν ξέρω... η αδερφή σου βιώνει την ίδια πραγματικότητα;
πραγματι ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια εν ετει 2013..Εγω στη θεση σου θα πηγαινα να μεινω με την μητερα μου και θα πηγαινα οποτε ηθελα να δω πατερα παππου και γιαγια.Ετσι ειναι ενας τροπος να τους δειξεις οτι δεν θα ανεχεσαι τις παλαβωμαρες της μητριας σου.Μην ξεχνας οτι εισαι 21,εισαι ενηλικη και οχι ανηλικη.