Originally Posted by
Kat Bak
Καλησπέρα. Η αδερφή μου είναι 36 χρονών και τα τελευταία 3 χρόνια περνάει μια πολύ άσχημη φάση της ζωής της. Βλέπει μια ψυχολόγο, νομίζω πως την έχει βοηθήσει σε κάποιο βαθμό, αλλά τον τελυταίο καιρό νιώθω πως απλά αναμασάει το παρελθόν και δεν προχωράει. Αρνείται να πάρει χάπια. Κι έχω την εντύπωση πως η ψυχολόγος, όχι την κοροϊδεύει, ίσως την εκμεταλλεύεται ελαφρώς, διότι 3 χρόνια τώρα δίνει 50 ευρώ την εβδομάδα και πάλι, κάθε φορά που γυρνάει απο εκεί είναι τόσο επιθετική και εκτοξεύει ασύλληπτες κατηγορίες ενάντια σε όλους μας και κυρίως στη μαμά μου. Μιλάει συνέχεια για το παρελθόν και τη νοοτροπία μας που την έχουν καταστρέψει, πως δεν την προσέχουμε, δεν τη νοιαζόμαστε και δεν την καταλαβαίνουμε καθόλου. Ζει μόνη της, αλλά εγώ ζω πολύ κοντά και βλεπόμαστε συχνά. Είναι τόσες οι ώρες στο τηλέφωνο, τόσες οι αιτιάσεις και οι ιστορικές αναδρομές, τόσες οι συζητήσεις και οι αναλύσεις, που νιώθω γριά. Και δεν ξέρω και πως να τη βοηθήσω. Σκέφτηκα πως αν έβρισκα κάποιον που να έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο, ίσως να τη βοηθούσα. Συγγνώμη για το κείμενο-σεντόνι.