-
Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά , εγώ βασικά μία απάντηση ήθελα σε αυτο που ρώτησα, κάποιες 'εμπειρίες' και όχι τιποτα το τρομακτικό ΛΟΛ.
Thanx piece of mind, lacrymosa,και ειδικά των vagpap που πραγματικά με καθησύχασε, αλλα θα μου πειτε πρεπει να αλλαξω τροπο ζωης ΝΑΙ...
περνάω δύσκολα παιδιά....όπως και όλοι, σιγουρα ο καθενας ην δυσκολια την εκλαμβανει διαφορετικά , κάποια πραγματα δεν ειναι λύσεις ,
δεν αρκει μονο ενα ΒΓΕΣ εξω ... ενα γυμνασου, ενα κανε θετικες σκεψεις .... ειμαι σε μια περιοδο που γυρισα απο εξωτερικό, με αποτυχημένες προσπάθειες εργασείας ,
είμαι κλεισμένη σε ένα ΧΩΡΙΟ......ειμαι 23 πες 24 χρονών και οτι εκανα ήτανε πανα τοπικά , έχω διαφορετικές προτιμήσεις και γενικά είμαι πιο απελευθερωμένη ....... είμαι κυρία του εαυτου μου όμως και καθε μερα ανχόνομαι μην τσαλακοθώ , θα μου πειτε κανε οτι θελεις και μην σκεφτεσαι ι θα πουνε οι αλλοι, ναι αλλα εγω ειμαι κλεισμένη εδώ δεν εχω επιλογες θα ειναι ενας φαυλος κυκλος , η ζωη δεν προχωρά , ειμαι σε μια αναμονοί μεν...στελνοντας βιογραφικά ....αλλα ακομα ειμαι εδώ , το προβλημα μου ειναι πως θελω να φύγω , μονο οτε γίνομαι καλα , και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορω να σηκωθώ να φύγω έτσι....λυπαμαι τους γονεις μου , σεβομαι ον κοπο τους και οχιν α πληρωνουνε ******ατικα π.χ ενοίκια εξετίας εμένα , επειδή θελω να καλοπεράσω......ΠΟΥΦΦΦ απο οπου και αν το πιασεις το θεμα...
-
επίσης ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ....ειναι ψυχαναγκαστικό το θεμα . οτι καθεσε κάπου αναγκαστικά θα πρεπει να το σουλουπώνεις κουράροντας σε ενας ψυχ. ?
και θελω να ζήσω το όνειρο, την ζωή , και οχι να κλείνω ενα 15ωρω ύπνου , χωρις ΙΧΝΟΣ ΠΑΡΕΑΣ...διοτι ολοι έφυγαν απο το χωριό, δεν υπαρχει τιποτα το εναλακτικό . δεν υπαρχουνε επιλογές , ουτε καν διασκέδαση, και χανω τα καλυτερα μου χρόνια ... που αργοτερα θα εχω του κοσμου τα αποθημένα , ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ απαισιόδοξη ... και δεν πετώ σε χαζο συννεφάκια , ειναι η αληθεια, το βίωμα μου , ειναι γεγονός .
-
Γαρυφαλια καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ενδεχομενως οι συνθηκες ζωης σου σε κανουν να νιωθεις δυστυχισμενη με αποτελεσμα να ξεσπας πινοντας.. κατα τη γνωμη μου προσπαθησε οσο ειναι στο χερι σου κ στο μετρο των δυνατοτητων σου να αλλαξεις καποιες απο αυτες, και για τα υπολοιπα ζητα βοηθεια ψυχιατρου, εφοσον το καταλαβαινεις κ μονη σου οτι αυτο χρειαζεσαι.. ευχομαι ολα να σου πανε καλα.. :)
-
Γαρυφαλια,πιστευω οτι εισαι σε καλο δρομο προς την ανανηψη(αναγεννηση?).Απο την εμπειρια μου(την πικραν) ισως και να 'μπορω'(οχι,δεν κανω τον εξυπνο) αν θελεις να καταλαβω ποιος ειναι 'κοντα' στον να βρει την εξοδο απο τον λαβυρινθο που εχει αυτοπαγιδευτει.Η συμβουλη μου ειναι ,μην ζοριζεσαι να κανεις το ενα και το αλλο τωρα.Χαλαρωσε και καποια στιγμη θα βρεις τον δρομο σου και παλι.Θα ξαναβρεις την παλια καλη Γαρυφαλια.Αλλα ειπαμε ,μην ζοριζεσαι,και οσο μπορεις,προσπαθησε να αποβαλεις τις αρνητικες σκεψεις.Να ξερεις οτι πραγματικα συμπασχω μαζι σου.φιλικα.