ακριβως... στοχος μου ηταν παντα να βρισκομαι κοντα σε αυτους που με καταλαβαινουν..
Printable View
Aντε ρε και δε σου φαινεται!!!
Αλεξανδρε. Ξεκολλα λιγο ρε αδερφε , ολοι αγαπησαμε και ολοι πληγωθηκαμε .... Βγες εξω γνωρισε καμια γυναικα και μιλα λιγο με κοσμο ...
δεν καταλαβες εισαι εκτος θεματος με τη κοπελα μου τα παμε καλα για αλλα θεματα μιλαω εγω σκεφτομαι καπιους αλλους που κατεριψαν καθε ρεκορ αχαριστιας πατησαν πανω στα λογια που τους ειπα εγω με χρισιμοποιησαν κανονικα και τωρα δε θυμουνται καν πιος ειμαι... ιδικα αυτο το τραγουδι που ελεγε αχ και να παλευα στη τρικιμια παρα να αντεξω τι δικη σου αχαριστια ειναι οτι πρεπει γα τη περιπτωση...
Καλε μου Αλεξανδρε δε πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη τοσο στους ανθρωπους... Θα πρεπει να επιλεγεις τους φιλους σου και θα πρεπει να δινεις τοσα πολλα σε ατομα που δε το αξιζουν ..... Να με αυτο καταλαβαινεις και οτι δεν ειναι φιλοι σου .... Γιατι ενας πραγματικος φιλος στα δυσκολα φαινεται
βασικα απλα το εκανα επιδη ηξερα οτι αν δε με ακουσουν θα τους παρει και θα τους σηκωσει για παραδηγμα ηξερα ενα κοριτσι πολυ παλια που παντα πιστευα οτι εχει αστερι μεσα της δεν τα ειχαμε απλα ειμσταν φιλοι δε φανταζεσαι ποσο αρεσε και τι θαυμαστες ειχε..μου αρεσε παντα να ζω διπλα σε ανθρωπους που εχουν τα πιο δυνατα fun club μπωρω να πω οτι γνωρισα τους πιο ενδιαφεροντες περιεργους και απιστευτους ανθρωπους που θα συναντουσα ποτε.. ετσι κυκλοφορουσα παντου και μπωρω να πω οτι εκανα τη ζωη μου φοβερα ενδιαφερουσα διπλα τους στον καταλογο των χιλιαδων φιλων τους...την εβλεπα μονιμα να πινει να καπνιζει να πινει καφεδες και να κανει οτι πιθανη η απιθανη ακροτητα φανταζεσαι... εβγαλα μαλια να της λεω οτι αν συνεχισεις αυτη τη ζωη που κανεις θα γινεις τοσο χαλια που θα χασεις τα παντα.. και προτιμησε να καταστρεψει τον εαυτο της απο το να με ακουσει... σε εκδηκιθηκα τον εαυτο μου σκοτωσα μα σε εκδηκιθηκα...
Aυτό που έχεις έναν στιχο για κάθε περιπτωση με τρελαίνει :P
Στην προκειμενη συμφωνώ με undetermined.Δυστυχως οι άνθρωποι έχουμε γίνει αχάριστοι και δημιουργούμε συνεχώς επιφανειακές σχέσεις.Προδίδουμε,μας προδίδουν,κανουμε ο,τι περνάει απ το χέρι μας για να αρέσουμε ακόμη και αν αυτό οδηγεί στον αφανισμό της προσωπικότητας μας.Εσύ να είσαι ο εαυτός σου και να προσέχεις με ποιούς συναναστρέφεσαι.Φυσικά και θα πληγωθείς,και θα νιώσεις μόνος και απ ολα.Ολα μεσα στο παιχνιδι είναι αλλά αυτό θα σε κάνει προσεκτικό και δυνατό.
Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοητευση που νιώθεις όπως και αλλοι πολλοι εδώ μέσα όμως για όλους μας υπαρχει καποιος να μας καταλαβαινει,μην απογοητεύεσαι.
Ελπιζω να έπιασα το θεμα σου γιατι δεν μπορω να διαβάσω τα μνμτα όλων των παιδιών :)