Originally Posted by
μυσπ
Καλησπερα σας παλι! Εκτιμω που πηρα τοσες απαντησεις απο εσας! Ο θειος ηταν 36 ετων τοτε κ εγω 19 παρθενα κ μολις ειχα χασει τον πατερα μου ο οποιος παντα με καλυπτε πρακτικα κ με προστατευε απο καθε προβλημα παροτι δεν ημασταν συναισθηματικα κοντα κ οταν πεθανε ενιωσα εντελως ανυπερασπιστη, ο θειος ηταν για εμενα υποκαταστατο του πατερα σαν φιλος η σαν αδερφος κ ποτε δεν τον προκαλεσα για να γινει ο,τι εγινε, ανακαλυψα στην πορεια οτι εχει ιδιαιτερα αρρωστημενα σεξουαλικα ενστικτα κοροιδευει τις γυναικες κ βγαινει με πολλες παραλληλα παρακολουθει πορνοταινιες πασης φυσεως κ παραφυεως κ απολαμβανει τα βρωμολογα κ αυτα τα ειπα σ ολες μου τις φιλες παροτι η μια δεν ακουσε κ θεωρησε οτι μπορει να τον κανει καλο ανθρωπο, Κατηγορω τον εαυτο μου που δεν καταφερα να του αντισταθω ομως ελλατωμα μου ειναι οτι εξαρταμαι απολυτα αν αγαπησω καποιον κ ημουν κ σε ιδιαιτερα εαυλωτη κατασταση κ αν οχι βιασμος ειναι σιγουρα κακοποιηση σωματικη κ ψυχολογικη, Τρεμω τι θα γινει αν μιλησω επειδη με τροπο ρωτησα το αγορι μου ενω βλεπαμε μια ταινια κακοποιησης τι θα εκανε αν μαθαινε οτι επαθα κ εγω κ μου ειπε θα πηγαινε να σκοτωσει αυτον που το εκανε κ επισης ειναι κ η γιαγια μου που ειναι αρρωστη κ νιωθω οτι θα πεθανει απο τον καημο της συν οι αλλοι θειοι που θα θελουνε να του επιτεθουνε, Η φιλη μου ειναι πολυ οδυνηρη απωλεια για εμενα σε τετοιο βαθμο που νιωθω οτι δεν δυναμαι να κανω νεες φιλες καθομαι μεσα στο σπιτι κ βγαινω μονο με το αγορι μου κ τις αλλες φιλες που ομως ειναι μακρυα κ δεν βλεπω συχνα, κ γενικα δεν γνωριζω ποτε πρεπει να μιλησω για ολα αυτα στο αγορι μου κ στο σοι με ποιον τροπο πως θα περιγραψω στην φιλη μου να πιστεψει κ να με συγχωρεσει που δεν μιλησα νιωριτερα επειδη δεν ειναι ευκολο να μιλησει ανθρωπος που υπεστη κακοποιηση