εχω γινει μισος γιατρος αν παω σε νοσοκομειο θα με περασουν για γιατρο ,φυσικα η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας απο το 2006 ειμουν συνεχως στρεσαρισμενος εκανα πραγματα που φυσιολογικα καποιος θα τα θεωρουσε αδυνατα σε επαγγελματικα ,προσωπικα οταν εβαλα το κερασακι στη τουρτα και εξασφαλισα κατα καποιο τροπο την οικογενεια μου μετα απο 15 μερες ξεκινησε η ασταθεια , οταν κουνουσα το κεφαλι μου με ζαλιζε , στην αρχη ΩΡΛ μου βρηκε καποια στιγμη νυσταγμο μετα οχι δεν παιρνουσε η ασταθεια , μετα ορθοπαιδικος ειναι θεμα αυχενος λεει αλλοι βεβαια λεγανε πως οχι δεν φταει αυτος αν και εχω ευρηματα ,εκανα αρκετες διαγνωστικες εξετασεις ολες ηταν οκ ακομα και οι διαγνωσεις 3 νευρολογων μου λεγανε και αγχος , το θεμα ειναι οτι λιγες φορες που ειμαι καλα νιωθω οπως παλια αλλα το συνηθες ειναι να το εχω απο το πρωι μεχρι το βραδυ η κινηση μου το κανει χειροτερα ,νιωθω μεσα μου να τρεμει απαλα η γναθος μεχρι το ανωτερο μερος του θωρακα δεν μου ειναι αγνωστο μοιαζει σαν αγχος αλλα με προβληματιζει η μονιμη μορφη του, απελπιστηκα αρκετες φορες σε αυτον τον χρονο εχω περασει πολυ δυσκολα παλιοτερα και δεν μου βγηκε κατι τετοιο κατα περιεργο τροπο μου βγηκε οτα ηταν ολα απολυτα καλα ,σας ευχαριστω για τον χρονο