Originally Posted by
cocomero
Μιλαμε παντα γενικα κι αοριστα, δεν με εχει ρωτησει τιποτα σχετικα με εμας ή για προηγουμενες σχεσεις μου. Δε μπορω να καταλαβω αν το κανει επειδη ντρεπεται ή επειδη δε τον νοιαζει. Επισης το γεγονος οτι δεν επικοινωνει πχ με κινητο στη διαρκεια της μερας μου φαινεται κι εμενα περιεργο. Ισως ειναι απ τις παραξενιες π προανεφερα..ξερω οτι εχει καποια θεματα συγκεντρωσης και γενικως ο τροπος σκεψης του ειναι λιγο περιπλοκος, δλδ υπαρχει περιπτωση να μη το σκεφτεται καν οτι πρεπει να μου στειλει ενα μνμ να δει τι κανω ή εστω να καληνυχτησει. Σε αυτη την περιπτωση τι να κανω? να παω να του πω πρεπει να φερεται καποιος π ενδιαφερεται για τον αλλον? αυτα ειναι αυτονοητα αλλα φαινεται οχι γι αυτον. Οταν ειμαστε μαζι ειναι μια χαρα φαινεται οτι του αρεσω αλλα οταν οχι, ειναι σαν να μην υπαρχω. Το πρωτο πραγμα που θα σκεφτει καποιος τριτος ειναι οτι μαλλον δεν του αρεσω και τοσο αλλιως θα ασχολιοταν...αλλα επειδη ξερω λιγο το χαρακτηρα του μπορω να καταλαβω οτι το πιο πιθανο ειναι να μη το κανει επιτηδες. Χθες του στειλα μνμ οτι δε καληνυχτησε καν και εκανε οντως σαν να το ξεχασα του τυπου ααα ναι καληνυχτα τα λεμε. Τι να του πεις τωρα..... εχω αρχισει να νομιζω οτι δε πρεπει να το προχωρησω...