Ναι υπαρχει κάποιος , αναγκαστικά το κανω , δεν γίνεται διαφορετικά , οι απειλές ....
Printable View
ε αρα μαζευεις θυμο απο αλλους και οργη φορτωνεις και μετα ξεσπας στον αλλο για αυτο...
Ηταν ενα λάθος μου , ήμουν σε δύσκολη στιγμη μικρή και την πατησα , έκανα κατι που δεν μπορω να το αλλάξω και αυτός είχε σχεση και με κρατάει με αυτο , συγνώμη αλλα δεν μπορω να σας πω περισσότερα , ειναι πολυ δύσκολο.
Ο τωρινος δεν ήξερε δεν έφταιγε , εγω σιγα σιγά του τα είπα .
Εγω φταίω αλλα ειναι αργά τωρα πολυ αργα.
Εγω έκανα το λάθος μου και πρέπει να το πληρώσω , αυτός τι φταίει να πληρώνει ?
Μου εχει πει πως δεν ειναι μικρο παιδί , οτι έκανε το γνώριζε καλα και τις συνέπειες του αλλα και πάλι , εγω τον εχω καταστρέψει γιατι με πίστεψε και τον πρόδωσα
Ας πουμε εχει ενα τροπο να σε εκβιαζει? πχ γυρισατε καμμια τσοντα βιντεακι?
Τον εχω δίπλα μου και τον πληγωνω τον διώχνω , μετα κλαίω και ζητάω απο το Θεό να έρθει πίσω , δεν του λέω απο τον εγωισμό μου να έρθει πίσω, κάθομαι και κλαίω. Δεν του λέω πια συγνώμη . Ειμαι τοσο κακιά τοσο λάθος .
Νομιζω μπερδευεσαι χωρις λογο. Ο νυν δεν εχει προβλημα, εσυ το βλεπεις ετσι. Αφου ο ιδιος δεν προβληματιζεται, δεν παραπονιεται. Εσενα τι σε κοφτει και δυναμιτιζεις την κατασταση? Δε τον κρατας με το ζορι. Τι ειναι αυτο που δε μπορεις να παρεις πισω? Εχεις παιδι? Ησουνα κολ γκερλ? Εκανες καποια παρανομια? Πες στο περιπου μηπως βρεθει μια χρυση τομη. Τι κακο εκανες?
ναι αλλα να σου πω κατι υποπτευομαι οτι ο λογος που δε λες τι ακριβως συμβενει μαλον ειναι για να μη προκλιθει πανικος για να το αλλαξεις δε ξερω αλλα υποθετω λογο εμπειριας μπωρει να κανω και λαθος δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θες πραγματικα να ξεφυγεις απο αυτο....