Originally Posted by
ΜΙΝΑ
λοιπον,οταν ο μπαμπας ή ο καθε συγγενης σε θυμαται μονο και μονο για να εξυπηρετεις τους αλλους η απάντηση σου θα ειναι: σορι αλλα δεν αισθανομαι καλα,εχω να φροντισω τον εαυτο μου!!!!!!! και στην τελικη ας εβαζε ο πατερας σου φαι στην γιαγια. όσο αφηνεις να σε πατανε τοσο αυτο θα κανουν!!! στα λεω γιατι το εχω περασει. ναι οκ δεν θα αρεσουν σε ολους αυτα που λεμε αλλα τι να κανουμε?ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. σε εχουν παρει δεδομενη κοριτσακι μου,και απο την στιγμη που δεν αντιδρας ετσι θα συνεχισουν να σου φερονται.και οχι μονο στην οικογενεια σου αλλα στην δουλεια που θα εισαι μεθαυριο και στις φιλιες και στους δεσμους. και στο ξαναλεω τα εχω περασει προσωπικα δεν στο λεω στο ασχετο. και μην κανεις υποθεσεις,που το ξερεις εσυ σιγουρα οτι ο συντροφος σου ήθελε να κλεισει το τηλεφωνο?? μπορει να ειχε συμβει κατι στραβο στην δουλεια του εκεινη την ωρα,μπορει να μην αισθανοταν καλα κλπ. οποτε οχι αβιαστα συμπερασματα. και εχεις να σε νοιαζεται καποιος: ο εαυτος σου αγαπη μου. εκείνος περιμενει να τον βοηθησεις. δες φωτογραφιες που ήσουν μικρο παιδακι και αναλογισου πως θα του φεροσουν τωρα.