τα άτομα που έχουν δ. δ. είναι υπερευαίσθητα.
να μιλήσω για τον εαυτό μου : όποτε πάω να αρχίσω κάποια σχέση τον ερωτεύομαι τον άλλο τρελά
τι κακό είναι αυτό να μην έχω λίγο εγωισμό
δεν ξέρω, εσείς ερωτευόσαστε τρελά;;
η τελευταία μου σχέση κράτησε ένα μήνα
μετά έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη και μετά μου γύρισε σε μανία
η διπολική διαταραχή είναι μια αδυναμία, χαρακτηρίζεται από περιόδους κατάθλιψης δυσθυμίας και αντίστοιχες περιόδους υπερβολικής χαράς και ευεξίας και σωματικής αντοχής -διαταραχές ύπνου, ξόδεμα χρημάτων, επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως γρήγορη οδήγηση, επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, αλλαγές πολλών συντρόφων, ευερεθιστότητα, νεύρα, τσακωμοί, πολύ συχνά καταφύγιο σε αλκοόλ και άλλες ναρκωτικές ψυχοδηλωτικές ουσίες.
η αρρώστεια αυτή αντιμετωπίζεται με σταθεροποιητικά διάθεσης και αντιψυχωσικά
το σημαντικό είναι να διατηρείται η διάθεση του ασθενούς σταθερή και να μην υπάρχουν ταλαντεύσεις ούτε προς τα κάτω ούτε προς τα πάνω
έχει σχέση με τον έλεγχο της έκκρισης ντοπαμίνης στον εγκέφαλο άλλοτε υπερέκριση κι άλλοτε λίγο
είναι σημαντικό να αποφεύγουμε να είμαστε σε μια κατάσταση πχ μανίας για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά όσο μπορούμε να την προλαβαίνουμε παίρνοντας την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή
γι αυτό σημαντικό είναι να αναγνωρίζουμε μόνοι μας τα συμπτώματα που μας οδηγούν εκεί και να τα καταστέλλουμε όσο είναι ακόμη καιρός
αυτά για την διπολική θα μπορούσα να μιλάω ώρες αφού έχω διαγνωσθεί ως διπολικός και μεθοριακός ασθενής
φιλάκια παιδιά -είναι να μην αφήσω τον εαυτό μου να ερωτευτεί μετά είναι σαν ένα ποτάμι που με παρασέρνει και δεν έχει γυρισμό