οπως νομιζεις ελις αλλα αν θες καντο μια αναγνωση ξανα ολοκληρο...ΥΓ ΚΑΙ η ψυχωση μου δεν ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να με συμβει...
Printable View
οπως νομιζεις ελις αλλα αν θες καντο μια αναγνωση ξανα ολοκληρο...ΥΓ ΚΑΙ η ψυχωση μου δεν ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να με συμβει...
το ξαναδιαβασα ενταξει ο τροποσ ειναι λιγο αποτομοσ αλλα κ παλι το ιδιο πιστευω τεσπα ετσι τα βλεπω εγω
Ψυχραιμία παιδιά,μια παρέα είμαστε εδώ :)
Επειδή είμαι φαν του Τζον Νας και θεωρώ ότι άλλαξε πολλά με τα μαθηματικά του,έχω μια απορία γιατί δε θυμάμαι να το διάβασα ή να το άκουσα σε καποια συνεντευξή του.Αν τον ρωτούσαν,αν αξιζε όλο αυτό το ΄''μαρτύριο'' τι θα απαντούσε?Γιατί καλή η ταινία,καλό το τόσα χρόνια μετά και η ''αναγνώριση'',αλλά η ζωή του ήταν υπερβολικά δύσκολη...
παιδια καπου εδω εγω σας αφηνω οριστικα.χαλαστικα απο αυτα που ειπωθηκαν(αν μη τι αλλο ομως χωρις να αρχισω πρωτος(παντως γιατι γινεται μεσα σε αυτο το φορουμ να πληγωθεις και να πληγωσεις)).παρακαλω ομως να μην συνεχιστει το θεματακι ερρημην μου.βασικα ολα κανουν το κυκλο τους και για μενα εκανε το κυκλο του και το φορουμ.να ειστε ολοι καλα μηδενων εξαιρεσηςΥΓ ελπιζω να τα πουμε ολοι σε καποιο αλλο φορουμ που θα λεγεται οι ΠΡΩΗΝ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ...
ρε φιλε κατσε λιγο ποιοσ σου πε οτι ειναι το καλυτερο που μπορουσε να σου συμβει; το κατερινακι το βιωνει ωσ το καλυτερο που θα μπορουσε να συμβει κ ωσ εκ τουτου με αυτο που πιστευι δε σε προσβαλει εσυ το βιωνεισ ωσ το χειροτερο οκ ο καθενασ το βιωνει αλλιωσ κ γω γραφω για να πω αυτο ακριβωσ οτι ειναι οπωσ το βιωνει ο καθενασ
δεν εχω καμμια διαθεση να προσβαλω η να επιτεθω σε κανενα!οτι εγραψα τα λεω καθε μερα στον εαυτο μου.Ειναι η φιλοσοφια που εχω για την ζωη μου κ αυτη με κραταει ορθια κ δεν παραπονιεμαι η καταριεμαι αυτο που μου συμβαινει τη δεδομενη στιγμη.
ΔΗΜΗΤΡΗ δεν εχω τιποτα μαζι σου κ σου ζητω συγνωμη αν θεωρεις οτι σε προσβαλα ....ηθελα να βοηθησω... μηπως κ ξεφυγεις απο την αυτολυπηση που σαν ομιχλη ειναι πανω απο τα κεφαλια ολων των ψυχικα ευαλωτων, ομως δεν πιστευω οτι θα επρεπε να χρησιμοποιω ενα λογο πιο μαλακο σε ατομα που πασχουν απο κατι ειτε αυτο ειναι σωματικη αναπηρια ειτε ψυχικη ,......
θα μπορουσα να αναλυσω πολλα και να καταλαβεις ΔΗΜΗΤΡΗ τι εννοω με το -οτι μας συμβαινει ειναι το καλυτερο που μπορει να μας συμβει τη δεδομενη χρονικη στιγμη-ομως εχει σχεση με το πως βλεπεις τη ζωη κ με το τι πιστευεις οτι ειναι η υπαρξη του ανθρωπου πανω στη γη ,ειμαι ομως σχεδον βεβαιη οτι αυτο θαταν κουραστικο κ αδιαφορο ειδικα σαυτο το φορουμ .
πώς να ένοιωσε ρε συ κατερινάκι ? :)
ανακούφιση γιατον πόνο ατέλειωτων χρόνων ; πόσο λητρωτικά να νοιώσει κανείς ?
εξάλου η επιβραβευση (το νομπελ) δεν του δώθηκε για τον πονο που υπέφερε ,, αλλα για την εργασία του που θα μπορούσε
να την είχε κάνει και χωρίς την ψύχωση (οπως πολοι αλλοι ) κ προφανώς θα το προτιμούσε να γίνει έτσι !
ΥΓ υπαρχει το συνηθες που λέμε για κατι : "αυτο δεν αξίζει τον κόπο"
κ προσπερναμε οτι πολλα πράγματα δεν αξίζουν να "δωσουμε" πονο γι αυτά !
κατα τη γνωμη μου κ αυτο είναι το μοτο μου , ο πόνος δεν αξίζει πενταρα τσακιστη ! δεν πανα μου δωσουνε τα τρισεκατομύρια του κοσμου ... (εκτός φυσικα οτι είναι ενα ειδοποιητηριο να πάς στον γιατρο ,,αλλα μεχρι εκεί κ αυτο όλο )
το οτι καπιος εχει μια ταση προς τη τρελα αυτο δε σημαινει οτι ειναι γκαου αντιθετα μπωρει να ειναι πανεξυπνος.ο ορος τρελος επηστημονας ειναι βγαλμενος απο τη ζωη και σε μερικους ανθρωπους πολυ ευστοχος