Quote:
Originally posted by Sofia
ρε κάσσι συγγνώμη, δεν διαβάζεις? ο Βεργής ΔΕΝ εκπροσωπει το κόμμα των πράσινων στην Ελλάδα!!!!
οσο για το αν ειναι μοδα να σωσεις το περιβάλλον, οπως γραφεται αριστερά κ δεξια, ειναι πρώτα απο ολα ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ αναγκη....εμεις βρήκαμε ενα περιβάλλον (όπως κι αν ειναι αυτό, σε όποιες συνθήκες) και το μεταχειριζομαστε λες και ειναι ΜΟΝΟ δικο μας, και θα το πάρουμε μαζί μας....Ας φροντίσουμε να σκεφτόμαστε οτι πρεπει να το χαρουν κ αλλοι μετά απο μας....τα παιδια οσων έχουν.....είναι κριμα!
Οσο το πώς το θέμα περιβάλλον εμπλεκεται με την πολιτικη, θα σε ρωτήσω τί ειναι πολιτικη? Τα πάντα ειναι πολιτική....
Για τα υπόλοιπα ζητήματα (ανακύκλωσης κ πόσο ακριβά κοστίζουν) να σου πώ χοντρικά κ πολύ περιληπτικα ότι 1. τα μη ανακυκλωμένα προιοντα μπορει κ πολλές φορές ειναι πολύ πιο βρώμικα απο τα ανακυκλωμενα και 2. το ανακυκλωμένο προιον ειναι πιο ακριβο, γιατι προηγειται μια διαδικασία που ανεβάζει το κοστος του προιοντος.....
Ε,χμμμ.Νομίζω ότι εσύ δεν διάβασες καθ\'ότι γράφω ότι εφ\'όσον δεν είναι πάτε μπροστά...Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα ανακυκλωμένα προϊόντα είναι πιο καθαρά των μη;Τα μη ανακυκλωμένα χαρακτηρίζονται από την χημική επεξεργασία που υφίστανται.Παράδειγμα το εκ φύσεως κιτρινωπό χαρτί που περνάει από χημική κατεργασία για να γίνει άσπρο...Δεν βλέπω λοιπόν βρωμιά εγώ....Ποιά είναι αυτή η διαδικασία που ανεβάζει το κόστος του προϊόντος;Να ξέρω και γιατί πληρώνω.....