-
αν κ με ειρωνευεσε παντα με σεβασμο 8α σ απαντησω.......περνει(κ δεν του δινω)αβιλιφαυ 10μγ.....αν 8εςρειτε παρενεργεια δεν εχει νευρα κα8ολου κ ειναι πιο αργος στις κινησεις του.κατα τον γιατρο εχει πολυ καλη ανεκτικοτητα στο φαρμακο σχεδον σαν να μην το περνει...εγω παλι πιστευω πωσ του κοβει το συναισ8ημα....αν μπορεισ να με διαφωτισεις στο αρχικο μ ερωτημα εχει καλως....αλλιως σε ευχαριστω που ασχολη8ηκεσ εςστω κ με αυτον το τροπο......
-
μηπως εχει σχεση αυτο με την αγωγη που λαμβανει?
-
κερασι αυτο που 8ελω να συμβαινει ειναι ολο αυτο να ειναι απο την περιπετεια που περασε.......αλλα σταλη8εια δε ξερω.......δεν μενουμε μαζι....αλλα ηταν στα σχεδια μας....στην αρχη εκλεγα...μετα απλα δε του μιλαγα...τωρα νομιζω πωσ εχω 8υμωσει αλλα κ παλι δε του στερω επικοινωνια......με εκλιπαρει κα8ε φορα πως δεν 8α ξαναγινει.....φυσικα τον αγαπαω αλλα αυτο δεν το αντεχω.....
-
κοίτα εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι το όνειρο της γυναίκας είναι ένας αργος κενός συναισθήματος κ άνευρος άνθρωπος τώρα εσυ τι λες δε ξέρω εγώ αυτα ξέρω φιλικα
-
αλεξανδρε ο γιατρος δε το δεχετε αυτο....μαλιστα μ ειπε πως η αγωγη μαλλον σε απω8ει απο αυτο......ι
-
ελισ αυτος ο αν8ρωπος ειναι το δικο μ ονειρο....δε 8α μπω στη διαδικασια να δω τι 8ελουν οι αλλες....κι εγω παντα με φιλικη δια8εση μιλω...