Ναι ναι ο κερασης ειναι μεγαλος ψυχολογος :P
Printable View
Nokas πες οτι θεωρεις την ερωτηση που εκανα ασχετη ή διαφωνεις σε καποιες απ τις αποψεις μου, το να με βρισεις γιατι το κανεις? Και γιατι με ειρωνευεσαι? Ειδες εγω να λεω καπου οτι ειμαι ψυχολογος ή να σε βριζω επειδη διαφωνω με καποιες αποψεις σου?
Γραψε οτι θεωρεις οτι η ερωτηση δε σχετιζεται με το θεμα που εθεσε ο φιλος. Τα βρισιδια δεν καταλαβαινω που χωρανε.
Όλα είναι αυτοπεποίθησης και το πόσο καλά νιώθει κάποιος..έτσι πιστεύω. Και σώμα σαν το Ρουβά να κάνεις θα βρεις κάτι άλλο να σε απασχολεί. Το λέω από προσωπική εμπειρία.
Εχεις δικιο το χοντρυνα κι εγω με τα βρισιδια μου χαχα
Το μλκς πηγαινε γιατι μας τα εχεις πριξει με την εξης φραση:
http://i34.tinypic.com/28rldeu.png
Και σε ειρωνευτικα γιατι οταν ειχα κανει ενα θρεντ πριν καιρο για κατι που με απασχολουσε ποσταρες και με ειρωνετικες...
Ενιγουε'ι' αρκετα ασχοληθηκα απλα να ξερεις εδω ειναι ενας ιστοτοπος που γραφονται καποια ατομα που τα απασχολουν 5 πραγματα παραπανω και αλληλοβοηθιουνται...
Δεν υπαρχει χωρος για τρολλακια φιλε μου.... :-)
Καλα αυτο δεν ειναι κ το τελος του κοσμου φιλε μου καθολου απιθανο να βρεθει μια γυναικα που θα σε εκτιμησει για αυτο που εισαι!Ειμαι απο τις γυναικες που δεν τρελαινομαι για αδυνατο αντρα στο σχολειο μου αρεσε ενας αρκετα παχυς κ τωρα εχω σοβαρη σχεση για γαμο παμε με καποιον που επισης ειναι αρκετα γεροδεμενος κ μου αρεσει ακριβως οπως ειναι κιολας!Οπωσδηποτε τα γουστα ποικιλουν κ δεν πρεπει να απομονωνεσαι,Παντα η προσωπικοτητα μετραει αλλωστε περισσοτερο!
Αυτά εμένα μου φαίνονται όλα σχετικά, και ναι δεν λέω ψέματα από γυναίκα ξεκίνησε όλο το κομπλεξ και πήρα την απόφαση... βέβαια το θέμα δεν είναι τι θα κάνω με το σώμα μου.... ξέρω τι θέλει γυμναστήριο πολύ και άντε στην χειρότερη άλλη μία πλαστική... Το θέμα είναι οτι είμαι σιγουρος ότι και να κάνω δεν θα είναι αρκετό κάτι θα με ενοχλεί στο σώμα μου αυτό πρέπει να αποβληθεί.
Είσαι πάρα , μα πάρα πολύ νέος ακόμη. Μόλις 23.Κανείς δεν μπορεί να σε αμφισβητήσει. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα που θα δεις τον εαυτό σου με συμπάθεια.Κι αν μια γυναίκα σε χάλασε , μια άλλη θα σε φτιάξει, στανταράκι με over δυόμισι. Χαμογέλα , όλα είναι καλά, έχεις χάσει τα κιλά σου , έχεις τα νιάτα σου, έχεις την υγεία σου. Θα δεις....τα καλύτερα έρχονται.
καλα μην εισαι και τοσο σιγουρη γι'αυτο, ειδικα ετσι οπως εχουν γινει σημερα. υπαρχουν αντρες που μετα τη πρωτη τους δεν ξαναγαπησαν και καταστραφηκαν. δεν ειναι ολοι ιδιοι να δεχονται τους χωρισμους και τις χυλοπιτες αναλαφρα χωρις να πληγωνονται. και συνηθως παιρνει χρονια μεχρι να γινεις αναισθητος.
Φίλε Τόλη είναι ακριβώς αυτό που λες...!!!''Κομπλεξ'' ....Αυτο που λες ''οτι κι αν κάνω δε θα είναι αρκετό '' είναι κι αυτό κομμάτι του ''κόμπλεξ'',που το καταλαβαίνω απόλυτα...!!!Κάνε γυμναστική...Δε το λέω απλά για να το πω.Δε θα δεις μόνο διαφορά στο σώμα σου,αλλά και στην ψυχολόγια σου.Θα εκτονωθείς και σιγά σιγά με τον καιρό θα φύγει από μόνο του ...!!! :)
Πολυ καλη συμβουλη .....αν ειναι κομπλεξ περισσοτερο παρα πραγματικο τοτε εχει να κανει με το γιατι ηθελες να γινεις τοσο τελειος γιαυτην την γυναικα και τι στανταρς σου εθεσε που νιωθεις οτι χαρακτηριζουν ολες τις γυναικες...??? ηταν τοσο ομορφη? τοσο τελεια? επρεπε να ησουν τοσο πετυχημενος για να την εχεις ?? δεν ξερω πολλες φορες καποιοι ανδρες εξειδανικευουν τοσο πολυ μια γυναικα και την θελουν οι ιδιοι τελεια και οταν η τελεια τους απορριπτει συρρικνωνονται μεσα τους...!!!! και εγω πιστευω οτι θα γνωρισεις μια αλλη γυναικα και απλως θα εισαι ευτυχισμενος μαζι της και απλως θα την κανεις ευτυχισμενη χωρις τελειοτητες ...
Συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Είναι μεγάλο κατόρθωμα και θα πρέπει να νιώθεις περήφανος για αυτό. Όσο για τα περί εξωτερικής εμφάνισης, γνώμη μου είναι (δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά κουβέντα να γίνεται :P ), ότι δεν πρέπει να έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στη σχέση μεταξύ των ανθρώπων γιατί η εξωτερική εμφάνιση φτιάχνεται (όπως διαπίστωσες) αυτό που δύσκολα αλλάζει είναι η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας. Ό,τι αλλαγές κάνουμε στο σώμα μας πρέπει να γίνονται για εμάς τους ίδιους, για να βελτιώσουμε την υγεία μας και να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας. Από εκεί και πέρα, αν μια γυναίκα σε απέρριψε λόγω της εμφάνισής σου τότε πίστεψέ με δεν της άξιζες γιατί πρέπει να είμαστε με έναν άνθρωπο με βάση την ουσία του "είναι" και όχι του "φαίνεσθαι".
Η αισθηση ότι εφτιαξε η εξωτερικη μας εμφανιση τονωνει την αυτοπεποιθηση, την αυτοεκτιμηση και τη διαθεση μας ιδιως αν αυτα ειναι σε γενικες γραμμες πεσμενα. Εγώ το προτείνω αυτό και προσπαθω να το εφαρμίζω! Το δύσκολο στοίχημα ειναι να αλλάξουμε την προσωπικότητα μας, και δεν εννοω να γινουμε ουτε τελειοι ούτε μεγαλοι και τρανοι, μιλω με απλά λόγια για την αυτοβελτιωση για την οποια γραφουμε καθημερινα στο φορουμ. Επειδη στο τελος αυτο που θα μεινει στους αλλους άπο εμας ειναι η προσωπικοτητα, ο χαρακτηρας μας, ειτε για φιλους ψαχνουμε ειτε για γυναικα. Το φαινεσθαι ειναι απλα για την πρωτη εντυπωση και την αρχη της γνωριμιας.