Quote:
Originally posted by ritaki1
Παιδια καλησπέρα!Ειμαι νεο μελος κ χαιρομαι που ηρθα στην παρεα!Λοιπον, κατα καποιο τροπο σχετιζομαι κ γω με την καταθλιψη..πιο συγκεκριμενα, το αγορι μου (η πρωην αγορι) αφοτου μπηκε φανταρος το Μαιο κ του διεγνωσαν στις ιατρικες εξετασεις υγρο στο δεξι μερος του κεφαλιου επειδη υπεφερε απο πονοκεφαλους και μετα αρχισε να χανει τον εαυτο του μετις διαφοερες εξετασεις που εκανε, αξονικες κλπ..του χορηγησαν κ συνταγη για να μην εχει επιληπτικα επεισοδια κ απο τοτε φρικαρε κ ζητησε να χωρισουμε γιατι δεν αξιζει να φορτωθω την κατασταση αυτη, ετσι ειπε..εννοειται οτι αντεδρασα ηρεμα κ ζητησα να το περασουμε μαζι αλλα ηταν ανενδοτος.τωρα μιλαμε σοτ msn οποτε ειναι Αθηνα, κ καμια φορα του τηλεφωνω, 1 φορα τη βδομαδα να λεμε τα νεα, σε χαλαρο στυλ οσο γινεται..μου ειπε οτι τωρα τα φαρμακα που παιρνει ειναι αντικαταθλιπτικα κ νιωθει λιγο χειροτερα απο πριν, υπνηλια, νευρα κλπ..παιδια, τι να κανω?τον αγαπω πραγματικα κ ας ημασταν ελαχιστο διαστημα μαζι.τα αισθηματα αμοιβαια, ετσι?μιλαμε για πολυ καλο παιδι, που εχασε τον πατερα του στα 12 απο καρκινο..τωρα ειναι 24..I need your help:(