Εγω παντως εκλεισα ραντεβου σε μια βδομαδα γιατι δε θελω να ειμαι δυστυχισμενος για παντα..... :-)
Printable View
α να τι βρήκα
''Με τη διάταξη που προωθείται, ο νέος ή άνεργος δεν θα εξαιρείται από την υποβολή της δήλωσης. Αν π.χ. αποφοίτησε από το Λύκειο ή σπουδάζει, θα κάνει χωριστή δήλωση από τους γονείς του. Εφόσον όμως τον δηλώσουν και αυτοί στη δική τους δήλωση, θα απαλλάσσεται από το τεκμαρτό εισόδημα που υπολογίζει από μόνη της η εφορία. Η απαλλαγή θα έχει και αναδρομική ισχύ, δηλαδή θα ισχύσει για τις δηλώσεις που θα υποβληθούν φέτος την άνοιξη.''
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=258017
Εγώ πριν 4 χρόνια και και 24 χρονών, χωρίς εισοδήματα, αλλά με πληρωμένη ασφάλεια υγείας(δε χρειάζεται να αναλυθεί αυτό τώρα) δεν υπέβαλα δήλωση.
Επειδή πολλά όμως έχουν αλλάξει, ρωτάς έναν λογιστή! κατά προτίμηση φίλος σου, γνωστός σου, λογιστή των γονιών(αν υπάρχει).
εγω λεω ριχτο στη παρανομια και μη πληρωνεις τιποτα. κι αν ερθουν και σου ζητησουν τα ρεστα πες οτι νομιζες πως σε δηλωνε η μητερα σου. ελεος ολη η ελλαδα αργοπεθαινει, και θα κατσεις ν'ασχοληθεις με τα κλεψιμαιικα τους, αν θα τους τα δωσεις με τον εναν τροπο ή τον αλλον ?
αυτό θα κάνω....