Κακόψυχες χαμούρες :P
Φαντάσου και να τους έκρινες λωλ.
Τέσπα, είναι αργά και δεν έχω και χρόνο να το συζητήσω.
Καθένας με τις απόψεις του.
Printable View
Αν το πήρες σαν ''χολή'',τότε θα σου απαντήσω σαν άνθρωπος που πραγματικά δεν έχει απωθημενα και ψάχνει ποστς ώστε να ''ξεσπάσει''...!!!Είμαι της άποψης ότι στις δυσκολίες ξαφνικά όλοι γυρνάνε στον θεό και στην βοήθειά του.Επίσης Άγνωστε,βάλε κάτω τις αργίες και τα έθιμα της χώρας μας και ψάξε παράδοση χωρίς κρεπάλη..!!!
θυμάμαι ότι όταν άκουσα το παρακάτω τροπάριο εάν και δεν είμαι χριστιανή έκλαψα πολύ , (όπως στα δεκάξι μου διάβασα κάλβο... εις τον ιερόν λόχον και πάλι έκλαψα πολύ )παιδιά δεν έχει σημασία , μην βουτάτε στην παγίδα, η ψυχή δεν έχει ημερολόγιο γέννεσης , ανάστασης , και τα λοιπά , πολιτιστική βόλτα κάνουμε στις ψυχές των ανθρώπων
http://www.youtube.com/watch?v=PPWhtm_XyRE.
Χριστούγεννα και Πάσχα κάτα κύριο λόγο, αλλά δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις.
Και που ξέρεις πως κανένας από την παρέα εδώ δεν ανήκει σε αυτούς προανέφερες ; (δεν μιλάω για μένα)Quote:
Να κρινω κάποιον από την παρέα εδώ εννοούσα...!!!Την αποψή μου γι αυτους,την έχω χρόνια τώρα και δεν αλλάζει. :)
Ντουμπ το εκανα κι αυτο...
4.25 το βραδυ σηκωθηκα εφαγα δυο κουταλιες σπανακοριζο και μια κονσερβα με χταποδι ξιδατο αχαχαχαχα
Ηπια και μισο ποτηρι κοκα κολα (ηταν ζιρο υποψην μη χαλασω τη διαιτα) χαχαχα
ου 666 ου
ελένη λουκά mode \m/
Καλό βράδυ :)