Ουτε εγω ξερω...καποιες γενικες λυσεις? πριν παω σε καποιο δερματολογο να μου προτεινει και αυτος κατι?
Printable View
Καλα επανεμφανιστηκε κ μενα ακμη μετα την εφηβεια αλλα σε περιορισμενη εκταση,Πηγα δερματολογο εννοειται κ μου περασε καπως κ οντως πρεπει να σου πω οτι οταν περασα καταθλιψη εμφανιστηκε παλι σε μεγαλυτερη εκταση ομως τωρα που ειμαι αρκετα καλυτερα εξαφανιστηκε ως εκ θαυματος,Πιστεψε με οταν ηρεμησεις θα ειναι καλυτερα,Επισης θυμαμαι οτι πρεπει να προτιμησεις τα βαμβακερα ρουχα απο τα συνθετικα
Παιδια επειδη περπαταω κ πολυ καθημερινα λογω υποχρεωσεων κ μετακινουμαι με συγκοινωνια οπου δν ειναι ο,τι καθαροτερο κ οταν περπατας στον ηλιο κ ιδρωνεις κ οι αλοιφες π εχεις βαλει αρχιζουν κ αλλοιωνονται, γι αυτο τι μπορουμε να κανουμε? εχουν φουντωσει αρκετα κ σ αυτο φταιει πιστευω το αγχος η κακη διατροφη η βιασυνη καθημερινα κ το τρεξιμο απ το ενα στ αλλο.. πλενομαι με σαπουνακια της avene π μ πε η δερματολογος, η φαρμακοποιος μ συστησε κατι αλλα της vichy τα οποια λεει ειναι πολυ αποτελεσματικα, εγω τωρα ποιον να ακουσω, να τα δοκιμασω κ τα δυο, κ αμα μ κανουν ομως προβλημα? εχω βαρεθει ρε σεις 3 φορες τη μερα πλυσιμο με σαπουνακι να βγει η παλια αλοιφη για να μπει μετα η καινουργια κτλ κτλ...................... :(
Προσπαθησε να πλενεσαι καθημερινα ολοκληρο μπανιο τοτε να μην μενουνε υπολειμματα ιδρωτα πανω σου κ προτιμησε καποιο παιδικο αφρολουτρο η σαπουνι που δεν διαθετει πολλα χημικα κ απαιραιτητα οπως σου ειναι ειναι να προτιμας τα βαμβακερα ρουχα,κοψε γκουντυς μακ ντοναλντσ ολα αυτα
Γκουντυς κτλ ετσι κ αλλιως ποτε δν ετρωγα.. οταν λεω κακη ποιοτητα διατροφης εννοω οτι δν εχω στανταρ διατροφικο πλανο, αλλα τρωω οποτε θυμαμαι, μπορει τη μια μερα να τη βγαλω με γιαουρτι κ ψωμι κ την αλλη με παγωτο κ πιτες..μπανιο εννοειται καθημερινα κ ρουχα προτιμω βαμβακερα κ οχι ναυλον.. αντε ρε παιδια να φυγει γμτ///
Καλα κανεις τοτε αγαπητη λακρυμοσα κ περαστικα!Εφοσον τρως ετσι προσπαθησε να το αλλαξεις κ ετσι κ δεν ειναι εφικτο λογω προγραμματος προσπαθησε αυτο που τρως να ειναι κατασκευασμενο με αγνα ντοπια προιοντα οσο περισσοτερο καθαρα
Γυρω στις 12 (σε λιγες ωρες δλδ) εχω ραντεβου στη δερματολογο.. ειμαι αγχωμενη τι θα μου πει.. ξερω δν πρεπει να αγχωνομαι αλλα τι να κανω.. τα γαλακτοκομικα μ ειναι δυσκολο να τα κοψω (γαλα δν τρωω, αλλα ενα γιαουρτακι το θελω καθημερινα γιατι ειμαι ιδιοτροπη κ δυσκολη στο φαγητο κ το γιαουρτακι μ φρουτα μ δινει ενεργεια..) αφρολουτρο κανω με το johnson's baby ρε παιδια.. που να ηξερα θα το ξαναρχιζα μετα απο τοσα χρονια.. χαχαχα
εγω βγαζω σπυρια οταν τρωω σοκολατες
Η ακμη ειναι θεμα ορμονολογικο κ δν εχει σχεση με τροφες, κιλα κτλ.. καρατσεκαρισμενο τοσα χρονια στους δερματολογους τρεχω κ ακομη εχω θεμα
Lacrymosa...εμένα μου εμφανίστηκαν στα 18μου... δεν είχα ποτέ!!! δε ξέρω τι έγινε και βγήκανε!!! έκανα μια 3μηνη θεραπεία με τα tretin, δε την έκανα πολύ καλά κ γι αυτό άφησε κάποια σημαδάκια τα οποία προσπάθησα να τα εξαφανίσω τελείως με τη κρέμα elicina the original.. μη σιχαθείς, είναι κρέμα από τη βλένη σαλιγγαριού και τη βάζω και στο σώμα για ραγάδες και κάνει και για ρυτίδες, προσωπικά είδα αποτελεσμα... Τα tretin, μου κάνανε κάποιες παρενέργειες... είχαν ξεραθεί ελαφρώς τα χείλη μου και είχα κ ξηροφθαλμία... μιλάμε για επιτυχία!!! αλλά κάνανε δουλειά! Τώρα που κ που εμφανίζονται πριν τη περίοδο.. περιττό να πω ότι κόντεψα να χάσω την εξεταστική μου τότε επειδή δε πάταγα στη σχολή!!!! Για ρωτα τη δερματολόγο γι αυτά αν πρέπει να τα παρεις ή έχουν βγει άλλα... Εύχομαι σύντομα να απαλαχθείς!!!
Σε ευχαριστω πολυ Βικακι!! :) Θα ρωτησω τη δερματολογο για τα tretin, προς το παρον κανω τις γνωστες θεραπειες με αλοιφες κ πλυσιμο με ειδικο σαπουνακι 3 φορες τη μερα! ειναι κουραστικο! :( την κρεμα π λες να φανταστω μπορω να την βρω σε οποιοδηποτε φαρμακειο, κ μπορω να την εχω για πολλες κ γενικες χρησεις! θενκς κ παλι!! :)
Ναι τη κρέμα από φαρμακείο,είναι λίγο ακριβή 40€ αλλά είδα διαφορά,τη βάζω σε σημαδια,τη χρησιμοποιώ σα ενυδατικη,για πολλές χρήσεις.. Σε καταλαβαινω απόλυτα! Κι εγώ έπαιρνα ειδικά σαπούνια,αλοιφες κτλ κτλ,όταν βαρέθηκα το είπα στη δερματολογο κ ξεκίνησα θεραπεία.. Εύχομαι ρε κοριτσάκι όλα να πάνε καλά!!