Ε αυτο δν ειναι τιποτα ρε συ! Αυτο κ τη μανα μου να βαλω το κανει! Εγω νομιζα θαλαμοφυλακας ειναι αυτος π βρισκεται στην εισοδο του στρατοπεδου αλλα οχι ορθιος στην σκοπια με το G3, αλλα μεσα σε ενα κουβουκλιο! δν ξερω αμα καταλαβες τι εννοω.. αλλα λογικο μ φαινεται οταν δν περναει η νυχτα το ριχνεις κ στο φαι!
Γιωργος Πανου φυσικα κ ξερω πως ο στρατος εχει πολλες ειδικοτητες, γι αυτο κ παραπανω αναφερθηκα στο πεζικο, στα εποπ, στ ουκ, στα λοκ κ εχει ενα σωρο.. αυτο το ξερω.. εκτος απο αυτους που ειναι πχ Ι3 κ κανουν αγγαρειες (νομιζω σ αυτην την κατηγορια ανηκουν οι παχυσαρκοι κ γενικα οσοι εχουν πχ καποιο μικροθεματακι υγειας, οχι ψυχολογικο -εκεινοι ειναι το Ι4 ή Ι5 αν τα λεω σωστα). Εγω πιστευω οτι δν γινεται το καψωνι π γινοτανε πριν χρονια. Τωρα π τα παντα τα παθολογοποιησαμε κ βγηκαν ολοι οι ψυχολογοι - ψυχαναλυτες να αναλυσουν κ να ερμηνευσουν πασαν νοσον κ μαλακιαν, ολα τα εχουν κανει πιο αναλαφρα για να μην παθουν οι "αντρακλες" ψυχολογικα. Δες στο Ισραηλ που εχουν το καλυτερο στρατο στον κοσμο τι εκπαιδευση κανουν. Οι δικοι μας καθαριζουν πατατες κ στο πεζικο καθαριζουν την καννη του οπλου κ στα ουκ βουταν στη θαλασσα να πιασουν φρεσκο χταποδακι, ενω θα μπορουσαν να κανουν πιο σκληρα πραγματα. Αλλα ειπαμε ζουμε στην εποχη π τα "ψυχολογικα" ανθιζουν, οι ψυχολογοι πλουτιζουν κ αμα ζοριστει λιγο το 20χρονο το φανταρακι η του βαλει καμια κατσαδα ο λοχιας η ο διοικητης τον πιανουν οι τασεις αυτοκτονιας, κ να σου οι "ψυχολογοι" να κανουν λογο για καταπιεση στο στρατο κτλ! Σιγα ρε μην παθει τιποτα ο κανακαρης! Ειναι ενας καλος τροπος πειθαρχιας πιστευω για την μελλοντικη του ανελιξη στην κοινωνια! Τωρα πρεπει πχ να υπακουσει τον λοχια, αλλα αργοτερα στην κοινωνια πρεπει να ειναι ετοιμος να υπακουσει στον προισταμενο, στους νομους κτλ.. εγω ετσι το βλεπω..