Originally posted by ex_hus
Μπορεί να παίζει βέβαια και κάτι άλλο.
Επί αιώνες αιώνων υπάρχει το στάνταρ ότι η γυναίκα ξέρει καλίτερα από τον καθένα, ακόμα και από τον πατέρα, τι είναι καλίτερο για το παιδί.
Επί αιώνες αιώνων η μητέρα τελικά παίρνει την τελική απόφαση για τα του παιδιού.
Αν το θέμα το είχε αναρτήσει άντρας οι απαντήσεις και οι σκέψεις μας μήπως ήταν άλλες?
Δηλαδή αν ένας πατέρας έλεγε
Quote:
Originally posted by ΖΙΝΑ
..........ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΩ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΟ. Η ΜΙΚΡΗ ΔΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ WC. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ.:(
μήπως θα μας φαίνονταν διαφορετικά?
Προσωπικά θα έλεγα λοιπόν ότι πιστεύω ότι και πατρικό και μητρικό ένστικτο υπάρχει και δεν είναι κάποιο ανώτερο του άλλου.
Ή αλλιώς μάλλον τυχερή είσαι ΖΙΝΑ που έχεις έναν τέτοιο άντρα που έχει τόσο ανεπτυγμένο πατρικό ένστικτο οπότε απόλαυσε το αντί να το διπλοσκέφτεσαι.
Για τα υπόλοιπα, τσακωμοί κατά την προσπάθεια συζήτησης, άλλο εντελώς όμως άλλο θέμα μου φαίνεται και εμένα.