Originally Posted by
Tomhet
Σχετικά με την αναφορά σου στην συμπεριφορά του περιβάλλοντος σου...
Είναι γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι, ειδικά στις μέρες μας ζουν μέσα απο την ζωή των άλλων. Αναφέρεις η ίδια πως οι φίλες σου συζητούν για σχέσεις, είναι με τα αγόρια τους και θεωρείς πως σε έχουν ξεχασμένη. Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεις έτσι, παρά μόνος, γιαυτό και όποιος έχει την ευκαιρία το εκμεταλλεύεται. Δυστυχώς έτσι πάει, και δεν είναι καθόλου περίεργο. Και μην γελιέσαι πως οι φίλες σου είναι απαραίτητα ευτυχισμένες όντας ερωτευμένες όπως το φαντάζεσαι...Απλά περνάνε τον χρόνο τους με διαφορετικό τρόπο. Είναι ένα πράγμα το να παρασυρθεί κάποιος λόγω παρορμήσεων/ορμονών κλπ και να βρεθεί σε μιά υποτιθέμενη σχέση με κάποιον και να περνάει "καλά" τον χρόνο του, και άλλο το να είναι ευτυχισμένος. Οπότε μην νομίζεις ότι χάνεις κάτι ουσιαστικό. Χάνεις το παγωτό αλλά μην νιώθεις ότι δεν τρως καθόλου....σίγουρα όμως θέλουμε και λίγο παγωτάκι...
Είμαι το πλέον ακατάλληλο άτομο να καθοδηγήσει ή να δώσει "ελπίδα" αλλά....να....κοροιδεύω και λίγο τον εαυτό μου με όλα αυτά...
Πάντως, επειδή το όλο θέμα το εκφράζεις σαν παράπονο, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σίγουρα εκεί έξω αρκετοί σε κοιτάνε, που μπορούν να σου δώσουν ένα παγωτάκι απλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι!