Καλα εννοειται κ δεν υπαρχει αυτο που θελω εδωπερα απλα να εντοπισω που ειναι κ αν θελουνε κ οι δικοι μου παμε
Printable View
Καλα εννοειται κ δεν υπαρχει αυτο που θελω εδωπερα απλα να εντοπισω που ειναι κ αν θελουνε κ οι δικοι μου παμε
Πως γνωριστηκες με το φιλο σου?
Ειναι ξαδερφος της κολλητης μου απο το πανεπιστημιο κ μου τον γνωρισε σ ενα ταξιδι κ τωρα το αγορι μου κ ολες μου οι φιλες ειναι απο αποσταση
Που κολλανε τα γκομενικα τωρα? αλλο ειναι το θεμα! ελεος ρε κεραση να πουμε
Μυσπ προς τα που βρισκεσαι, προς βορεια ή νοτια? Θελω να πω προς Θεσσ ή Αθηνα? Αν εισαι προς Θεσσ μπορω να ψαξω να ρωτησω για καποιον ειδικο διαταραχων αυτισμου για ενηλικες αν θες..
Καλα εκτιμω πολυ αυτο που λες λακρυμοσα επειδη προτιμω να μην αποκαλυψω που μενω αν μπορεις πες μου εσυ οπουδηποτε βρεις να υπαρχει στην Ελλαδα κ δεν ειναι σιγουρα οτι θα μπορεσω πρεπει να πεισω κ τους δικους μου κ θα δω αμα μπορουμε να παμε
Καλημερα κι απο μενα! Μυσπ, διαβαζοντας τα μυνηματα σου θα ορκιζομουν οτι τα εγραψα εγω! Τελικα βρηκες καποιον ειδικο στο θεμα, γιατι ψαχνω κι εγω...
Βασικά είσαι επηρεασμένη από την θεία ..πρώτον δεύτερον όταν εξεταστείς κ πάρεις μια διάγνωση θα ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει .
μυσπ εαν ειχες αυτισμο δεν θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις τον γραπτο λογο ετσι οπως το κανεις.αλλο εχεις αλλα δεν ειναι σωστο να κανω υποθεσεις οπως η αφελης θεια σου
γεια σε όλους και εγώ έχω αυτά που λέει η κοπέλα που έγραψε το άρθρο εδώ . κι εγώ γράφω με το ένα χέρι στο "κομιουτερ" "ασιντονισια" κινήσεων ατζουμπαλια άργησα να μιλήσω στα 4 μίλησα πρώτη φορα. όλοι με λεν τεμπέλα κακότροπη και αναίσθητη. κι αλλα πολλά που αν κάτσω να γράφω θα βαρεθούν να διαβάζουν οι άνθρωποι.\πήρα και "επισιμα χαρτι" από "ψυξιατρεσα" ότι έχω αυτό το πράμα. τόχα μυριστεί καιρό τώρα πως κάτι παίζει χοντρό και είμαι τελείως κοινωνικά αποκλεισμένη. με κοιτάν όλοι περίεργα κι εγώ τρέμω να παο να δουλέψω γιατί δε μπορώ να αναλάβω ευθύνες και φρικάρω. δέχομαι κι έχω δεκτει τρελό mpoulink. με τους θετούς γονείς προβλήματα πολύ μεγάλα και δε μπορώ να ξεφύγω από την μιζέρια μου. το πρόβλημα που έχουμε είναι σε θέμα πρακτικό παλούκι και έχουμε θέματα όμως στο λέγειν είμαστε οι πιο πολλοί ok. έχουμε θέματα εμμονες κωλύματα και διαφορετικό τρόπο σκέψης που άλλοι μεταφράζουν ως παραξενιά η τρελα. άντε να πείσεις τους άλλους ότι αυτό θέλει διακριτικότητα απ την μεριά τους προς εμάς και κατανόηση "σιμπαρασταση" κι όχι χώσιμο κι στρίμωγμα.
μυσπ τι εγινε? ειχες καμια εξελιξη/βοηθεια απτον ψυχολογο? (καλυτερα ψυχιατρος για τυχον αυτισμο)